الفريق العربي للبرمجةأرشيف المنتديات · 2000 – 2023
نسخة أرشيفية للقراءة فقط — التسجيل والمشاركة مغلقان، والمحتوى محفوظ كما كان.

أكثر من 120 سؤال بالأجوبة فى أمتحان70-210

مغلق
بدأه tmz9111 في 18 مارس 2003 · 3 رد · 1,332 مشاهدة · في الشهادات التقنية
مشاركة: واتساب X فيسبوك تيليجرام
#1 صاحب الموضوع

70/210 Sample Questions

1. What is the minimum processor required for an Intel-based computer to install and run Windows 2000 Professional?

A. 80486

B. A Pentium with a 133MHz or better processor

C. A Pentium II with a 166MHz or better processor

D. A Pentium III with a 333MHz or better processor

Answer: B

The processor must be at least a Pentium 133MHz or better.

2. What is the minimum memory required to install and run Windows 2000 Professional?

A. 64MB

B. 16MB

C. 32MB

D. 128MB

Answer: A

Your computer must have at least 64MB of memory for Windows 2000 Professional.

3. What is the minimum free disk space required to install Windows 2000 Professional?

A. 500MB

B. 650MB

C. 1GB

D. 1.2GB

Answer: B

You must have a minimum of a 2GB drive, with at least 650MB of free space to install Windows 2000 Professional.

4. What is the name of the list that shows the computers and peripheral hardware that have been extensively tested with the Windows 2000 Professional operating system?

A. The Windows Compatibility List

B. The W2K Compatibility List

C. The Microsoft Compatibility List

D. The Hardware Compatibility List

Answer: D

The Hardware Compatibility List (HCL) shows the computers and components that have been tested to work with Windows 2000.

5. The boot partition contains the files that are the Windows 2000 Professional operating system. By default, where is this folder located?

A. WIN2K

B. WINNT

C. WINDOWS

D. WIN2.K

Answer: B

The Windows 2000 Professional system files are stored in the WINNT folder by default. You can change this folder name or location during installation.

6. What three file systems does Windows 2000 Professional support?

A. File Allocation Table (FAT16)

B. HPFS

C. FAT32

D. NTFS

Answer: A, C, D

Windows 2000 supports the FAT16, FAT32, and NTFS file systems. Windows NT 3.51 was the last version of NT to support the HPFS file system.

7. When you install your Windows 2000 Professional computer, what two options do you have for computer membership?

A. Workgroup

B. Active Directory

C. Domain

D. MDS

Answer: A, C

You can install your computer as a part of a workgroup or as a part of the domain. Domains are part of the Active Directory, but you install computers into domains, not directly into the Active Directory. There is no such thing as MDS within the context of Windows 2000.

8. Which of the following is not a major step in the Windows 2000 Professional installation process?

A. Running the Configuration Setup Wizard

B. Running the Setup program

C. Running the Setup Wizard

D. Installing Windows 2000 Networking

Answer: A

Option A does not exist.

9. You should run WINNT32 if you are installing Windows 2000 Professional from which operating system? Choose all that apply.

A. DOS

B. Windows 95

C. Windows 98

D. Windows NT

Answer: B, C, D

You can run WINNT32 only from 32-bit operating systems such as Windows 9x and Windows NT.

10. If you choose Typical Settings, which of the following configurations are made during the Network Settings component of the Windows 2000 Professional installation? Choose all that apply.

A. Network connections for Client for Microsoft Networks

B. File and Print Sharing for Microsoft Networks

C. NetBEUI protocol with automatic addressing

D. TCP/IP protocol with automatically assigned address

Answer: A, B, D

The NetBEUI protocol is not installed by default if you install Windows 2000 using Typical Settings.

11. You have the following computers in your test lab. You want to install and test Windows 2000 Professional. Which of the following computers can be used? Choose two answers.

A. Computer A

B. Computer B

C. Computer C

D. Computer D

Answer: B, D

Computers B and D meet the minimum requirements of a Pentium 133MHz or higher processor, 64MB of memory, and at least 650MB of free disk space.

12. You are attempting to install a computer called WIN2Ksales1 into the TestCorp.com domain. When you attempt to join the domain, you get an error that the domain can't be located. Which of the following options must be configured and running in your domain? Choose two answers.

A. A PDC

B. A domain controller

C. A DNS server

D. A WINS server

Answer: B, C

You must have a domain controller and a DNS server running in your domain in order to add a computer to the domain.

13. Your computer is configured with two hard drives. On disk 0, you have decided to configure logical drive C:. On disk 1, you have decided to configure logical disk D:. You want to run Windows 98 for backward compatibility with some applications that will not run under Windows 2000. However, you also want to run Windows 2000 Professional to take advantage of the Windows 2000 features. On drive D:, you want to store files that should have a high level of security. You will install Windows 98 on drive C: and Windows 2000 Professional on drive D:. How should the drives on this computer be configured?

A. Configure both logical drives as FAT32

B. Configure both logical drives with NTFS

C. Configure logical drive C: as FAT32 and logical drive D: as NTFS

D. Configure logical drive C: as NTFS and logical drive D: as FAT32

Answer: C

You should configure logical drive C: as FAT32 since Windows 98 will not read NTFS partitions. Logical drive D: should be configured as NTFS since you want to implement local security.

14. You install Windows 2000 Professional using the typical settings. After you start the computer, you realize that you can't see any other computers on the network. The network is using the TCP/IP protocol. What is the most likely problem?

A. You have not installed Client Services for Microsoft.

B. You have not installed File and Print Sharing for Microsoft Networks.

C. You have not installed the TCP/IP protocol stack.

D. There was no DHCP server to allocate an IP address, and your IP settings have not been configured.

Answer: D

If you install Windows 2000 with the typical settings, the computer is configured as a DHCP client. If there is no DHCP server to provide IP configuration information, the client will be unable to access network resources through TCP/IP. By default, the typical settings will install Client for Microsoft Networks and File and Print Sharing for Microsoft Networks.

15. You have a computer that will dual-boot between Windows NT 4 and Windows 2000 Professional. Which of the following statements reflects proper configuration?

A. You should turn off disk compression on the Windows NT 4 configuration.

B. You should enable dynamic disks on the Windows 2000 Professional configuration.

C. You should install both operating systems into the same Windir directory so you will be able to access applications under both operating systems.

D. You should edit the Registry on the Windows 2000 computer for HKEY_LOCAL_MACHINEDualBoot to a value of 1 so that you will be able to access applications under both operating systems.

Answer: A

You should turn off disk compression before you dual-boot. Windows 2000 does not support the disk compression that was used by Windows NT 4. There is no way to configure the operating systems to recognize applications under both platforms.

16. You have a computer that is on the HCL. The hard drive was erased and you are unable to access the CD-ROM drive. Where can you find the 32-bit command to create the Windows 2000 Professional Setup Boot Disks on the Windows 2000 Professional CD? The computer that will create the disks is already running Windows 2000 Professional.

A. I386MAKEBOOT

B. I386MAKEBT32

C. BOOTDISKMAKEBOOT

D. BOOTDISKMAKEBT32

Answer: D

If you are creating Windows 2000 Professional Setup Boot Disks from a computer that is running Windows 2000, Windows NT, or Windows 9x, you use the MAKEBT32.EXE command. If you are making the boot disks from a 16-bit operating system, you use the MAKEBOOT.EXE command. These commands can be found in the BOOTDISK folder on the Windows 2000 Professional CD.

17. You want to be able to install Windows 2000 Professional over the network. What folder must be copied from the Windows 2000 Professional CD?

A. $OEM$

B. I386

C. Intel

D. $WINI386

Answer: B

You must copy the I386 folder and share the folder to install Windows 2000 Professional over a network.

18. What steps should you take if the computer does not recognize your network interface card? Choose three answers.

A. Make sure the network card is on the HCL.

B. Check to see if the network card is Plug-and-Play compatible or if it needs to be manually configured.

C. Make sure the network card is compatible with the other network cards on the network.

D. Make sure you have the latest driver for the network card.

Answer: A, C, D

If your computer will not recognize your network card, you should ensure that the network card is on the HCL and make sure you have the latest driver. You can check for the latest driver on the vendor's Web site. Even if the card is not on the HCL and is not Plug-and-Play compatible, it may work if it is properly configured.

19. You are in the process of troubleshooting a Windows 2000 Professional installation. You want to verify all of the actions that were taken during the Setup phase. Where can you find a log file that will tell you this information?

A. Windirverify.log

B. Logfilesverify.log

C. Windirsetupact.log

D. Logfilessetup.log

Answer: C

You can find the log file that details Setup actions in Windirsetupact.log.

20. You are in the process of troubleshooting a Windows 2000 Professional installation. You want to view any errors that occurred during the Setup phase. Where can you find a log file that will tell you this information?

A. Windirerror.log

B. Logfileserror.log

C. Windirsetuperr.log

D. Logfilessetuperr.log

Answer: C

You can find the log file that details any Setup errors in Windirsetuperr.log.

Installation

1. What are the two types of images that can be stored on an RIS server?

A. CD-based

B. ROM-based

C. RIS-based

D. RIPrep

Answer: A, D

You can store CD-based images, which contain the operating system installation files, and RIPrep images, which are fully configured images, on RIS servers.

2. Which of the following services is not required to be running in order to support the RIS server?

A. DNS

B. WINS

C. DHCP

D. Active Directory

Answer: B

DNS, DHCP, and the Active Directory must be properly configured and running in order for RIS to work.

3. What command is used to configure the RIS server?

A. RIPREP

B. RISCONFIG

C. RISETUP

D. The Control Panel, RIS icon

Answer: C

The RISETUP command is used to configure the RIS server.

4. What requirement must be met on a client computer in order to install Windows 2000 Professional from an RIS server? Choose two answers.

A. The computer must use a PXE-based boot ROM.

B. The computer must use an RIPrep-based boot ROM.

C. The computer must use an RIS boot disk with any network adapter that supports RIPrep.

D. The computer must use an RIS boot disk with a network adapter that supports PXE.

Answer: A, D

In order to act as an RIS client, the client computer must have a PXE-based boot ROM or an RIS boot disk with a network adapter that supports PXE.

5. What command is used to generate an RIS boot disk?

A. RBFG

B. PXEBOOT

C. RIPREP

D. RISBOOT

Answer: A

You can create an RIS boot disk from any Windows 2000 computer by attaching to RIS_Serverreminstadmini386 and running the Rbfg.exe command.

6. What program is used to create unattended answer files?

A. UAF

B. Answer Manager

C. Setup Manager

D. Sysprep

Answer: C

Setup Manager (SETUPMGR) is used to create unattended answer files.

7. What utility is used to prepare a disk image that can be used to install Windows 2000 Professional?

A. UAF

B. Image Manager

C. Setup Manager

D. Sysprep

Answer: D

The Sysprep utility is used to prepare a disk image that can be used to install Windows 2000 Professional.

8. Where can you find the Windows 2000 Deployment Tools on the Windows 2000 Professional CD?

A. SupportToolsDeploy.cab

B. DeploymentDeploy.cab

C. SupportSupport.cab

D. SupportToolsSupport.cab

Answer: A

You can find the Windows 2000 Deployment Tools on the Windows 2000 Professional folder in SupportToolsDeploy.cab

9. What standards are supported to install applications with the Windows Installer packages? Choose two answers.

A. ZAP files

B. APP files

C. MSI files

D. ISM files

Answer: A, C

In order to use Windows Installer packages, you must have a Microsoft Installer (MSI) file or a ZAP file.

10. Which of the following services is required in order to use Windows Installer packages?

A. DHCP

B. WINS

C. Installer

D. Active Directory

Answer: D

You must have the Active Directory installed to use Windows Installer packages.

11. You want to install the Windows 2000 Deployment Tools and have accessed the appropriate .cab file. What command do you use to access the contents of the .cab file?

A. Expand

B. Unzip

C. Extract

D. Uncompress

Answer: C

To access the contents of a .cab file, you use the Extract command on Windows Explorer's File menu.

12. Which of the following automated installation options use unattended answer files? Choose three answers.

A. Unattended installations

B. RIS installations

C. Extracted installations

D. System Preparation Tool disk images

Answer: A, B, D

When you run the Setup Manager to create unattended answer files, you have the option of creating answer files for unattended installations, Sysprep, or RIS installations.

13. Which of the following options is not an advantage of using an RIS automated installation?

A. The Windows 2000 security is retained when you restart the computer.

B. Plug-and-Play hardware detection is used during the installation process.

C. Unique information is stripped out of the installation image so that it can be copied to other computers.

D. You can quickly recover the operating system in the event of a system failure.

Answer: C

Unique information is stripped out of the installation image when you use the System Preparation Tool to create a disk image.

14. Which of the following options is not an advantage of using disk images with the System Preparation Tool?

A. The Windows 2000 security is retained when you restart the computer.

B. Plug-and-Play hardware detection is used during the installation process.

C. Unique information is stripped out of the installation image so that it can be copied to other computers.

D. You can quickly recover the operating system in the event of system failure.

Answer: A

Windows 2000 security is not retained when you use the System Preparation Tool. You actually see a dialog box warning you of this before the Sysprep program will proceed.

15. You want to install an RIS server to be used to deploy Windows 2000 Professional. Which of the following options is not a requirement for configuring the RIS server?

A. The remote installation folder must be NTFS version 5 or later.

B. The remote installation folder must reside on the system partition.

C. You need to configure the RIS server through the RISETUP command.

D. The DHCP server must be authorized through the Active Directory.

Answer: B

When you configure your RIS server, the remote installation folder can't be on the system partition.

16. Which utility would you use to configure the RIS server to respond to client requests?

A. Active Directory Users and Computers

B. Active Directory Users and Groups

C. RIS Manager

D. RISMAN

Answer: A

You enable RIS servers to respond to client requests through the Active Directory Users and Computers utility. In the Remote Install tab of the RIS server Properties dialog box, check or uncheck the Respond to Client Computers Requesting Service check box.

17. Which of the following options is not associated with using disk images with the Sysprep utility?

A. Disk imaging requires that you have third-party software or hardware to complete the disk-duplication process.

B. The System Preparation Tool is used to strip out unique information about the computer.

C. When the computer with the duplicated disk starts, a Mini-Setup Wizard is run to finish the computer's configuration.

D. You can configure the computer through an RIPrep image.

Answer: D

RIPrep images are associated with an RIS server and are not used with disk duplication and the System Preparation Tool.

18. Which Sysprep command-line switch would you use if you did not want to create a new SID on the destination computer?

A. -nosid

B. -nosidgen

C. -skipsid

D. -quiet

Answer: B

The -nosidgen switch prevents SID generation.

19. What types of files are used with Windows Installer packages when you don't have vendor-supplied Microsoft Installer files and will install applications using their native setup program?

A. ZAW files

B. ZIP files

C. ZAP files

D. MSI files

Answer: C

ZAP files are used if you don't have MSI files. ZAP files are used to install applications using their native setup programs.

20. What types of files can be used with Windows Installer packages to create customized application installations that include specific application features?

A. MSI files

B. ZAP files

C. ZAW files

D. MST files

Answer: D

MST (modification) files are used to customize Windows Installer packages that include specific application features.

Upgrade

1. Which of the following operating systems can be upgraded to Windows 2000 Professional? Choose all that apply.

A. Windows NT Workstation 3.5

B. Windows NT Workstation 3.51

C. Windows NT Workstation 4

D. Windows 95

Answer: B, C, D

You can upgrade to Windows 2000 Professional from Windows 95, Windows 98, Windows NT 3.51, and Windows NT 4. If you want to upgrade from Windows NT 3.5, you must first upgrade to Windows NT 3.51 or Windows NT 4.

2. Which of the following operating systems offers the smoothest upgrade to Windows 2000 Professional?

A. Windows 95

B. Windows 98

C. Windows NT Workstation 4

D. Windows NT Server 4

Answer: C

Windows NT offers the smoothest upgrade path, but you cannot upgrade to Windows 2000 Professional from Windows NT Server 4.

3. Which of the following options cannot be upgraded from Windows 95 to Windows 2000 Professional? Choose all that apply.

A. Any applications that run under Windows 95 and are not specifically written for Windows 2000 Professional

B. Third-party drivers that support compressed drives

C. Third-party applications that use virtual device drivers (VxDs)

D. Any custom power-management solutions or tools

Answer: B, C, D

Applications that run under Windows 95 will probably work with Windows 2000. The exceptions are applications that use VxDs or disk filters.

4. Which command is used to start an upgrade to Windows 2000 Professional from a Windows 95 computer that does not have auto-run enabled?

A. WIN2K

B. INSTALL

C. WINNT

D. WINNT32

Answer: D

Windows 2000 does not use an Install program for the installation or upgrade. You use WINNT32 to start an upgrade from Windows 9x or Windows NT 3.51 or 4. There is no command called WIN2K.

5. Which command is used to start an upgrade to Windows 2000 Professional from a Windows NT 4 computer?

A. WIN2K

B. INSTALL

C. WINNT

D. WINNT32

Answer: D

Windows 2000 does not use an Install program for the installation or upgrade. You use WINNT32 to start an upgrade from Windows 9x or Windows NT 3.51 or 4. There is no command called WIN2K.

6. Which option is used to tell applications that were previously installed how to be configured so that they will work with Windows 2000 Professional after an upgrade?

A. DLL packs

B. Upgrade packs

C. Application packs

D. UPG packs

Answer: B

The Windows 2000 upgrade process will ask you if you want to provide any upgrade packs. Upgrade packs are used to specify how applications that are upgraded should be configured.

7. How much memory is required on a Windows 95 computer that will be upgraded to Windows 2000 Professional?

A. 16MB

B. 32MB

C. 64MB

D. 128MB

Answer: C

The memory requirements for an installation and an upgrade are the same. Your computer must have a minimum of 64MB of memory to install or upgrade to Windows 2000 Professional.

8. Which of the following partitions will Windows 2000 recognize during an upgrade? Choose all that apply.

A. FAT16

B. HPFS

C. NTFS

D. FAT32

Answer: A, C, D

Windows 2000 will recognize only FAT16, FAT32, and NTFS partitions.

9. Which of the following operating systems would most likely require the use of update packs during the upgrade to Windows 2000 Professional? Choose all that apply.

A. Windows 95

B. Windows 98

C. Windows NT Workstation 3.51

D. Windows NT Workstation 4

Answer: A, B

Windows 95 and 98 are more likely to require the use of update packs than Windows NT because the Windows 2000 Professional and Windows NT configurations are much more compatible. This means that Windows NT applications will probably upgrade more successfully than Windows 95 and Windows 98 applications.

10. Which of the following steps do you skip during a Windows 2000 Professional upgrade that are normally done in a Windows 2000 Professional clean installation? Choose all that apply.

A. Provide a 25-character product key

B. Agree to the license agreement

C. Specify which networking components you want to install

D. Specify which networking services you want to install

Answer: C, D

During the installation and upgrade process, you must provide a valid 25-character product key and agree to the license agreement. Your networking components and services are upgraded from your previous configuration. If you want to select additional networking components or services, you can do that after the upgrade process is complete.

11. In which of the following cases would you choose not to upgrade to Windows 2000 Professional?

A. You are currently running Windows 95 and want to take advantage of the new features of Windows 2000 Professional.

B. You want to keep your existing applications and preferences.

C. You want to preserve any local users and groups you have created with Windows NT Workstation.

D. You want your computer to be able to dual-boot between your current operating system and Windows 2000 Professional.

Answer: D

If you want your computer to dual-boot, you should install a clean copy of Windows 2000 Professional instead of upgrading to Windows 2000 Professional.

12. Which of the following computers can be upgraded to Windows 2000 Professional without any changes? Choose all that apply. You have the following computers installed in your workgroup.

A. Computer A

B. Computer B

C. Computer C

D. Computer D

Answer: C, D

Computers C and D meet the minimum requirements of running Windows 95, Windows 98, Windows NT Workstation 3.51, or Windows NT 4 as the operating system. You must also have a Pentium 133MHz processor or higher, 64MB (or more) of memory, and at least 650MB of free disk space.

13. Which of the following tasks should not be completed prior to a Windows 2000 upgrade?

A. Back up all of your data and configuration files.

B. Perform a virus scan on your computer.

C. Compress any files that are not frequently used.

D. Take an inventory of your current configuration.

Answer: C

You should not compress any files that were not frequently used since Windows 2000 will not upgrade a partition that is currently compressed.

14. How would you upgrade from Windows NT Workstation 3.5 to Windows 2000 Professional?

A. Run WINNT

B. Run WINNT32

C. Run Upgrade

D. First upgrade to Windows NT 3.51 or Windows NT 4

Answer: D

There is no direct upgrade path from Windows NT Workstation 3.5 to Windows 2000 Professional. If you want to upgrade from Windows NT 3.5, you must upgrade to Windows NT 3.51 or Windows NT 4 first.

15. Which of the following options are features found in Windows update packs? Choose three answers.

A. Update packs can be used to modify the Registry so an application will work properly with Windows 2000.

B. Update packs can be used with computers that dual-boot between different operating systems so that applications will be recognized by both operating systems.

C. Update packs update files that need to be upgraded to work properly with Windows 2000.

D. The application may need to be modified by an update pack so that it does not make direct calls to the system hardware.

Answer: A, C, D

Windows update packs are used to upgrade applications so that they will work properly with Windows 2000. Windows update packs may modify the Registry, update application files, and update calls so that they do not directly access system hardware.

16. How would you upgrade from Windows NT Server 3.5 to Windows 2000 Professional?

A. Run WINNT

B. Run WINNT32

C. First upgrade to Windows NT 3.51 or Windows NT 4

D. There is no option for this upgrade

Answer: D

Windows NT Server has no upgrade path to Windows 2000 Professional.

17. Which program is used to check for compatibility problems prior to a Windows 2000 upgrade?

A. Chkupgrd

B. Upgrdrpt

C. Upgradecomp

D. Chkcomp

Answer: A

The Chkupgrd utility is used to check for compatibility problems prior to a Windows 2000 upgrade. This utility can be found at http://www.microsoft.com/windows/downloads/default.asp.

18. How can you tell if your Windows 95 computer is using VxDs prior to a Windows 2000 upgrade?

A. Check the System.ini file

B. Check the Config.ini file

C. Check the Report.ini file

D. Check the Program.ini file

Answer: A

You can determine if you are using VxD or 386 drivers by checking the [386Enh] section of the System.ini file.

19. You have Windows 95 installed in your C:Windows folder. You install Windows 2000 Professional to the C:WINNT folder. What is the result of this configuration?

A. You have upgraded to Windows 2000 Professional and can also dual-boot to Windows 95.

B. You have upgraded to Windows 2000 Professional and can't access your Windows 95 operating system.

C. You have configured your computer to dual-boot and can access the Windows 95 settings since both installation folders are on the same partition.

D. You have configured your computer to dual-boot but can't access the Windows 95 settings since the operating system files are in different installation folders.

Answer: D

If you put the installation files in separate folders, you will create a computer that dual-boots. There will be no sharing of configuration information in this case.

20. You are considering upgrading your Windows 95 computer to Windows 2000 Professional. How much free disk space is required on the partition that will be used to upgrade the Windows 2000 operating system files?

A. 500MB

B. 650MB

C. 750MB

D. 1GB

Answer: B

You must have a minimum of 650MB of free space on the partition that will be used to upgrade the Windows 2000 operating system files.

Configuration

1. Which of the following Windows 2000 configuration utilities allows you to create a customized administrative interface using snap-ins?

A. Control Panel

B. Computer Management

C. Microsoft Management Console

D. Registry Editor

Answer: C

The Microsoft Management Console (MMC) is a console framework that uses snap-ins. Administrators can create custom consoles for administrative tasks.

2. What is the primary utility that supports full editing of the Windows 2000 Registry?

A. REGEDIT

B. REDIT

C. REGEDIT32

D. REGEDT32

Answer: D

In Windows 2000, you can edit the Registry with REGEDIT or REGEDT32. REGEDIT includes more advanced search capabilities, but REGEDT32 supports full editing.

3. What is the process that Microsoft uses with Windows 2000 to ensure that the drivers you install on your computer are properly tested and verified?

A. Driver confirmation

B. Driver optimization

C. Driver signing

D. Driver verification

Answer: C

Microsoft uses driver signing to verify that drivers have been properly tested before they are installed on a Windows 2000 computer. If a driver has not been signed, by default, you will see a warning message when you try to install the driver.

4. Which of the following statements is true regarding the configuration of multiple displays? Choose two answers.

A. You need a special cable that allows you to connect two monitors to a video adapter.

B. You need to install an adapter for each monitor that you will configure.

C. You must use PCI or AGP adapters.

D. Windows 2000 allows you to extend your Desktop across up to eight monitors.

Answer: B, C

If you want to configure multiple displays in Windows 2000, you need a PCI or an AGP video adapter for each monitor that will be connected. Windows 2000 allows you to extend your Desktop across up to 10 monitors.

5. Which Windows 2000 feature allows you to conserve power on your computer and is especially important for laptop users whose computers are running on battery power?

A. APM

B. UPS

C. HPS

D. HPM

Answer: A

APM (Advanced Power Management) is used to reduce the power consumption of your computer.

6. Which of the following statements regarding USB devices is not true?

A. USB supports transmission speeds up to 20Mbps.

B. You can connect up to 127 devices through a single USB port.

C. You can configure your USB adapter properties through Device Manager.

D. Common examples of USB devices include modems, printers, and keyboards.

Answer: A

USB supports transmission speeds up to 12Mbps.

7. Which utility can you use to configure keyboard and mouse properties?

A. Control Panel

B. Computer Management

C. Microsoft Management Console

D. Registry Editor

Answer: A

You configure keyboard and mouse properties through their respective icons in Control Panel.

8. Which utility can you use to install hardware that is not Plug-and-Play compatible?

A. Device Manager

B. Computer Manager

C. Control Panel, Add/Remove Hardware

D. MMC

Answer: C

The Add/Remove Hardware icon in Control Panel starts the Add/Remove Hardware Wizard to install hardware that is not Plug-and-Play compatible.

9. Which utility can you use to configure power options such as hibernation and APM?

A. Device Manager

B. Computer Manager

C. Control Panel, Power Management

D. MMC

Answer: C

The Power Management icon in Control Panel can be used to configure options such as power schemes, advanced options, hibernation, APM, and UPS properties.

10. Which utility can you use to configure fax support in Windows 2000?

A. Device Manager

B. Computer Manager

C. Control Panel, Fax

D. MMC

Answer: C

You configure fax support in Windows 2000 through the Fax icon in Control Panel.

11. Which of the following steps would you need to take in Windows 2000 Professional if you upgraded your computer from one processor to two processors?

A. Update the driver to support multiple processors.

B. Through Device Manager, access the computer's properties and check the Allow Multiple Processors box.

C. Through Control Panel, access System Properties, Advanced tab and check the Allow Multiple Processors box.

D. Do nothing; this is enabled by default.

Answer: A

When you upgrade your computer from a single processor to a multiple-processor configuration, you need to update the processor's driver to support this configuration.

12. Which command-line utility can you use to search for a specific data value in the Windows 2000 Registry?

A. REGEDIT

B. REDIT

C. REGEDIT32

D. REGEDT32

Answer: A

In Windows 2000, you can edit the Registry with REGEDIT or REGEDT32. REGEDIT includes more advanced search capabilities, but REGEDT32 supports full editing.

13. In the past, you have had problems with users updating drivers that have caused their computers to not work properly. You want to guarantee that this does not happen in Windows 2000. What can you do?

A. Configure driver signing for Ignore

B. Configure driver signing for Warn

C. Configure driver signing for Block

D. Configure driver signing for Stop

Answer: C

Driver signing verifies that drivers have been thoroughly tested and verified by Microsoft. If you set driver signing to Block, only signed drivers can be installed.

14. You are installing an application that specifies that your monitor should use the screen area 1024 x 768. How can you verify or make this setting?

A. Through Control Panel, Monitor Settings

B. Through Device Manager, Monitor

C. Through Control Panel, Display Properties, Settings

D. Through Device Manager, Display Properties, Settings

Answer: C

Through Control Panel, Display Properties, Settings, you can set your display's colors and screen area.

15. You have configured your computer for multiple-display support. Everything works properly when you run Windows applications. However, you do not see your MS-DOS application properly displayed. What can you do?

A. Try running the application in full-screen mode.

B. Restart the computer and see if the secondary video adapter is initialized.

C. Increase the screen area on both displays to 1024 x 768.

D. Set the colors to 256 Colors.

Answer: A

If you are running a MS-DOS application with multiple-display support and you do not see the application properly, you should try running the application in full-screen mode. If the problem was with a Windows application, you would try running the application in a maximized window. You could also try disabling the secondary display to determine whether the problem was specific to multiple-display support.

16. Which power option can you configure to store on your hard disk whatever is in memory whenever a user with a laptop puts that computer to sleep?

A. Sleep

B. Hibernate

C. Rest

D. Configure a power scheme for APM

Answer: B

When you configure your computer for hibernation, anything that is stored in memory is also stored on your hard disk. This ensures that you do not lose any information that is stored in memory when you shut down the computer (or put your laptop in sleep mode). When you take your computer out of hibernation, it returns to the state it was previously in.

17. Your office, located in Pakistan, frequently experiences power outages. You decide to configure a UPS for each computer running Windows 2000. How do you configure the UPS?

A. Through Control Panel, UPS

B. Through Device Manager, UPS

C. Through Control Panel, Power Options

D. Through Device Manager, Power Options

Answer: C

Through Control Panel, Power Options, you can configure your UPS through the UPS tab.

18. Which of the following options is not something you can configure through the Keyboard icon in Control Panel?

A. How quickly characters are repeated when you hold down a key

B. The hot keys that you will use for your applications

C. Input locales (the input language you are using)

D. The device driver that is used by your keyboard

Answer: B

Through Control Panel, Keyboard, you can configure speed, input locales, and the device driver you will use. You typically configure hot keys for applications through the application that will use the hot keys.

19. Which utility can you use to access the Hardware Troubleshooter Wizard if your computer does not recognize your network adapter?

A. Device Manager

B. Computer Manager

C. Control Panel, Network

D. System Information

Answer: A

You can access the Hardware Troubleshooter Wizard through the Device Manager utility. Select your computer and then click the Troubleshooter button to be guided through a series of questions to help you solve your problem.

20. If you looked in Device Manager and saw a yellow exclamation point next to your sound card, what would that indicate?

A. The device is not working properly.

B. The device is disabled.

C. The device is working properly.

D. The device has been deleted.

Answer: A

When a device is not working properly, you will see a yellow exclamation point next to the device. The problem could be that the device is not recognized because the proper driver is not loaded or that the device is in conflict with another device.

User Environment

1. What is the purpose of the Desktop setting Use Personalized Menus?

A. To allow users to create and manage customized menus based on a Wizard called the Personalized Menu Setup Wizard

B. To keep the Desktop clean by displaying only commonly used applications

C. To allow users to personalize their menus by choosing colors and fonts

D. To add the user's name and description at the top of each menu

Answer: B

Over time, as users add more programs, the Desktop can become very cluttered. To avoid this clutter, you can select the Use Personalized Menus option in the General tab of the Taskbar and Start Menu Properties dialog box. Then any programs that you don't use will be hidden. The hidden programs can still be accessed by clicking the small arrow at the bottom of the menu.

2. Which of the following methods can be used to configure the Taskbar and Start menu in Windows 2000 Professional?

A. Right-click an empty space on the Taskbar and choose Properties from the pop-up menu.

B. Select Control Panel > Menu Settings.

C. Right-click My Computer and choose Manage from the pop-up menu.

D. Right-click My Computer and choose Properties from the pop-up menu.

Answer: A

The easiest way to configure the Taskbar and Start menu properties is by right-clicking an open area of the Taskbar and choosing Properties. There is no Menu Settings option in Control Panel.

3. Which of the following locations can contain a shortcut? Choose all that apply.

A. Start menu

B. MMC

C. Desktop

D. Folder

Answer: A, C, D

You can put shortcuts in the Start menu, on the Desktop, or in a folder. You can't put a shortcut in the Microsoft Management Console (MMC).

4. Which Desktop option is used to make your Desktop look like a Web page and is able to show Web content?

A. Web Enabler

B. Web Desktop

C. Active Web

D. Active Desktop

Answer: D

The Active Desktop configures your Desktop like a Web page and allows your computer to display Web content. The other options do not exist.

5. Which method would you use to configure a Windows 2000 Professional English version to display the user interface in Spanish?

A. Configure Regional Options to add Spanish language support.

B. Through Control Panel, Add/Remove Software icon, add Spanish language support.

C. Configure Regional Options to add Spanish language support, then set the locale settings for Mexico.

D. None of the above.

Answer: D

Localized versions of Windows 2000 Professional do not support multilanguage user interfaces. Localized versions support only the ability to view, edit, and print documents in other languages. Language support for the GUI is provided in Windows 2000 Multilanguage Version.

6. Which accessibility utility is used to enlarge a portion of the screen to support users with poor vision?

A. Enlarger

B. Expander

C. Magnifier

D. Microscope

Answer: C

The Magnifier utility is used to create a separate window that magnifies the portion of the screen that is being used.

7. Which of the following options can be configured through the Taskbar and Start Menu Properties dialog box? Choose all that apply.

A. Display Administrative Tools

B. Expand Control Panel

C. Expand Administrative Tools

D. Display Computer Management

Answer: A, B

The Start menu options that can be configured include Display Administrative Tools, Display Favorites, Display Logoff, Expand Control Panel, Expand My Documents, Expand Network and Dial-Up Connections, Expand Printers, and Scroll the Programs Menu.

8. Which of the following options appear on a Windows 2000 Professional Desktop by default? Choose all that apply.

A. Network Neighborhood

B. Recycle Bin

C. My Computer

D. My Documents

Answer: B, C, D

In Windows 2000 Professional, you see My Network Places instead of Network Neighborhood, which was used in Windows NT 4.

9. Which of the following options are considered locale settings? Choose all that apply.

A. How the date is displayed

B. The language that is used to display the GUI

C. The type of currency that is used

D. How the time is displayed

Answer: A, C, D

Locale settings are used to configure regional settings for numbers, currency, time, date, and input locales.

10. You have just accidentally deleted your C:DocumentsTimesheet.xls file. What is the easiest way to recover this file?

A. In Folder Options, click the Show Deleted Files option

B. In Folder Options, click the Undo Deleted Files option

C. Click the Recycle Bin icon on the Desktop and restore the deleted file

D. Restore the file from your most recent tape backup

Answer: C

The easiest way to recover a deleted file is to restore it from the Recycle Bin. The Recycle Bin holds all of the files and folders that have been deleted. From this utility, you can retrieve or permanently delete files.

11. You work in a workgroup environment of computers running Windows 2000 Professional. You log on as a user named Kasia who is a member of the Administrators group. When you select Start > Programs, you do not see Administrative Tools. How do you correct this problem?

A. Log on as the user Administrator

B. Add Administrative Tools through the Taskbar and Start Menu Properties dialog box, General tab

C. Add Administrative Tools through the Taskbar and Start Menu Properties dialog box, Advanced tab

D. Add Administrative Tools through the Taskbar and Start Menu Properties dialog box, Management tab

Answer: C

You can specify options such as Display Administrative Tools, Display Logoff, and Display Favorites through the Advanced tab of the Taskbar and Start Menu Properties dialog box.

12. Which of the following options are not set through the Display Properties dialog box?

A. Desktop background

B. Screen saver

C. Special visual effects for your Desktop

D. Contrast and brightness of the monitor

Answer: D

Through the Display Properties dialog box, you can set your Desktop background, the screen saver that will be used by your computer, and any special visual effects for your Desktop. You typically set the contrast and brightness of the monitor through controls on the monitor.

13. You sit in a busy area of the office. Sometimes, when you leave your desk, you forget to log off or lock your computer. How can you configure your computer so that it will become password-protected if it is idle for more than 10 minutes?

A. Through Control Panel, Logon/Logoff icon

B. Through Display Properties, Screen Saver tab

C. Through Control Panel, Security icon

D. Through Local Users and Groups, Security properties

Answer: B

The Screen Saver tab of the Display Properties dialog box allows you to select a screen saver that will start after the computer has been idle for a specified amount of time. When the password is invoked, the computer will be locked. To access the computer, you need to enter the password of the user who is currently logged on.

14. Brett is using a laptop computer that has Windows 2000 Multilanguage Version. The computer is configured for English and Spanish. The default language is configured as English. Brett has been assigned to work in Mexico City for a year and now wants his default user interface to be in Spanish. Through which file can you edit the default language interface?

A. Muisetup.exe

B. MLsetup.exe

C. Langsetup.exe

D. Muiconfig.exe

Answer: A

You can edit the default user language interface or add or remove user interface languages through the Muisetup.exe file.

15. You are planning on installing Windows 2000 Multilanguage Version in your environment. Maria has requested that you install user interfaces on her computer for Russian, Polish, and English. When determining the amount of resources that will be required for this configuration, how much disk space should be allocated for each language?

A. 10MB

B. 20MB

C. 45MB

D. 85MB

Answer: C

Each instance of Multilanguage Version files will use approximately 45MB of disk space.

16. Cindy has just installed Windows 2000 Professional on her home computer. The Windows 2000 version she is using is a localized English version. Cindy would also like to be able to create documents using Simplified Chinese to send to her friends in Taiwan. How can she configure the computer to support Simplified Chinese language settings?

A. Through the Control Panel, Language icon

B. Through the Control Panel, Regional Options icon

C. Through the Control Panel, Multilanguage Support icon

D. Only by upgrading to Windows 2000 Multilanguage Version

Answer: B

Localized versions of Windows 2000 Professional include fully localized user interfaces for the language that was selected. In addition, localized versions include the ability to view, edit, and print documents in more than 60 different languages. On a localized version of Windows 2000 Professional, you enable and configure multilingual editing and viewing through the Regional Options icon in Control Panel.

17. Bent has configured his computer with English and Danish locale settings. He is currently using English locale settings. He needs to write a letter to a distributor in Denmark. What is the easiest way for Bent to change his locale settings?

A. Log off and log on again. As a part of the logon process, he will see a menu asking which locale settings he will use.

B. Restart the computer. As a part of the startup process, he will see a menu asking which locale settings he will use.

C. Select the Danish locale settings through the Control Panel, Language icon.

D. When multiple locale settings are configured, he can switch between locales through icons on the Taskbar.

Answer: D

After you configure your computer to use multiple locale settings, you will notice a new icon on the Taskbar that shows the current locale and keyboard inputs that are being used. You can switch to another supported language by clicking this icon and selecting the locale input you wish to use.

18. Ken configured his computer with the accessibility options StickyKeys and ToggleKeys. Everything was working properly. Then Ken went to a meeting. When he returned after 30 minutes, his accessibility options were no longer working. What is the most likely problem?

A. The accessibility options were configured to be automatically reset if the computer was idle for a specified amount of time.

B. Ken needs to log on again to enable the accessibility features.

C. Ken needs to restart his computer to enable the accessibility features.

D. The accessibility feature settings have become corrupt and need to be reset.

Answer: A

Through the Accessibility Options icon of Control Panel, you can control how long the accessibility options will be active if the computer is idle. A setting on the General tab allows you to turn off accessibility options if the computer has been idle for a specified number of minutes. You should check this setting if the accessibility options were working, but now they are disabled.

19. Meredith is a user with limited accessibility. She wants to use an alternative pointing device instead of a regular mouse pointer. You install the device and load the appropriate driver. What additional step should you take?

A. Configure SerialKey Devices through Accessibility Options

B. Configure Disable Serial Devices through Accessibility Options

C. Configure Alternative Serial Devices through Accessibility Options

D. Configure ParallelKey Devices through Accessibility Options

Answer: A

In the General tab of the Accessibility Options dialog box, you can select the Support SerialKey Devices option to allow alternative access to keyboard and mouse features.

20. Mike sometimes has problems where he presses keyboard keys too long, which accidentally repeats keystrokes within his documents. What accessibility feature should you configure so that these accidental keystrokes are ignored?

A. StickyKeys

B. FilterKeys

C. SerialKeys

D. ToggleKeys

Answer: B

FilterKeys is the feature you should use to ignore brief or repeated keystrokes. The StickyKeys feature allows you to press Shift, Ctrl, or Alt key combinations by using one key at a time. The ToggleKeys feature sounds tones when you press the Cap Lock, Num Lock, or Scroll Lock key.

Policy

1. What policies are used to keep a hacker from repeatedly attempting to log on as a user with different passwords?

A. Account lockout policies

B. Local policies

C. Security policies

D. Password policies

Answer: A

Account lockout policies, a subset of account policies, are used to specify options that prevent a user from attempting multiple failed logon attempts. If the Account Lockout Threshold value is exceeded, the account can be locked.

2. Which MMC snap-in is used to create, delete, and manage users?

A. User Manager

B. User Manager for Professional

C. Local Users and Groups

D. Professional Users and Groups

Answer: C

User Manager was the utility used in Windows NT 4. Local Users and Groups is the utility used by Windows 2000 Professional.

3. Which of the following statements are true regarding the creation of a user? Choose all that apply.

A. The username can be up to 20 characters.

B. The username must be unique to all other users, but can be the same as a group that resides on the computer.

C. The username can contain spaces, but cannot consist solely of spaces.

D. The username cannot contain any periods.

Answer: A, C

The username can be up to 20 characters. It must be unique to all users and groups within the local database. The name can contain spaces and periods, but it cannot consist solely of spaces or periods.

4. Which password policy would you implement if you did not want your users to use passwords consisting of simple words?

A. Passwords Must Be Advanced

B. Passwords Must Contain Non-alphanumeric Characters

C. Passwords Must Be Unique

D. Passwords Must Meet the Complexity Requirements of the Installed Password Filters

Answer: D

While all of the options sound plausible, the only valid password policy is Passwords Must Meet the Complexity Requirements of the Installed Password Filters.

5. Which of the following statements are true regarding the built-in accounts? Choose all that apply.

A. By default, the Administrator account cannot be deleted.

B. By default, the Guest account can be deleted.

C. By default, the Administrator account is enabled.

D. By default, the Guest account is enabled.

Answer: A, C

By default, the Administrator and Guest accounts cannot be deleted, although they can both be renamed. The Administrator account is enabled by default, but the Guest account is disabled by default for security reasons. It is strongly recommended that you use a complex password for the Administrator account during the system installation.

6. Which of the following options are configured through the Profile tab of the user Properties dialog box for a local user account? Choose all that apply.

A. The user profile path

B. Logon scripts

C. Home folders

D. Logon hours

Answer: A, B, C

Logon hours are only defined for domain users. This option does not appear in the Profile tab of the user Properties dialog box.

7. Which option would you select if you wanted to create a home folder that was located on a network path?

A. Connect

B. Local path

C. Network path

D. Connect path

Answer: A

While all of the options seem plausible, the only option that appears on the Profile tab of the user Properties dialog box is Connect.

8. Which of the following can users use to change their password on a Windows 2000 Professional computer?

A. The Change Password button in the Windows Security dialog box

B. The NET PASS command-line utility

C. The SETPASS utility

D. The Local Users and Groups utility

Answer: A

The only way for the users to change their passwords is through the Windows Security dialog box. There is no command-line option. An Administrator can change a user's password through the Local Users and Groups utility.

9. Which policy group is used to specify guidelines for secure user passwords?

A. Group policies

B. Local policies

C. Security policies

D. Password policy

Answer: D

Sometimes the answer is actually the obvious choice.

10. Which of the following are considered local policies? Choose all that apply.

A. Audit policy

B. Password policy

C. User rights assignment

D. Security options

Answer: A, C, D

Password policies are part of the account policies.

11. Which of the following users is not created by default on a Windows 2000 Professional computer that is installed into a workgroup?

A. Administrator

B. IUSR_Anonymous

C. Guest

D. Initial user

Answer: B

When you install Windows 2000 Professional, there are three users created by default: Administrator, Guest (which is disabled by default), and initial user (which is the name of the registered user).

12. You are creating user accounts on your Windows 2000 Professional computer. Which of the following usernames is not valid?

A. Beth Johnson

B. Anthony Johnson-Smith

C. Beth123

D. BSmith (Beth)

Answer: B

Anthony Johnson-Smith is not a valid username because it is more than 20 characters. The other names that include spaces and parentheses are valid. The characters that are not valid include / [ ] : ; | = , + ? < > ". A username that consist solely of periods or spaces is also not valid.

13. You want to configure auditing so that you are notified of anytime a user logs on to the computer or logs off of the computer. Which of the following auditing policies must be enabled?

A. Audit Account Logon Events

B. Audit Process Tracking

C. Audit Logon Events

D. Audit System Events

Answer: A

Audit Account Logon Events is used to track when a user logs on, logs off, or makes a network connection.

14. You have recently hired Bill as an assistant for network administration. You have not decided how much responsibility you want Bill to have. While you are deciding, you want Bill to be able to update drivers on the Windows 2000 Professional computers in your network. What is the minimum assignment that will allow Bill to complete this task?

A. Add Bill to the Administrators group.

B. Add Bill to the Server Operators group.

C. Add Bill to the Manage Devices group.

D. Grant Bill the user right Load and Unload Device Drivers on each computer he will manage.

Answer: D

The Load and Unload Device Drivers user right allows a user to dynamically unload and load Plug-and-Play device drivers.

15. You have just decided to install the XYZ Virus Scanner application. The scanner runs as a service. You create a user account called VirScan that will be used to run the service. What user right does this account need to be granted?

A. Log On as a Batch Job

B. Log On as a Service

C. Process Service Requests

D. Manage Services and Security

Answer: B

The Log On as a Service user right allows a service to log on in order to run the specific service.

16. You have a computer that is shared by many users. You want to ensure that when users press Ctrl+Alt+Delete to log on, they do not see the name of the last user. What do you configure?

A. Set the security option Clear User Settings When Users Log Off

B. Set the security option Do Not Display Last User Name in Logon Screen

C. Set the security option Prevent Users from Seeing Last User Name

D. Configure nothing; this is the default setting

Answer: B

The security option Do Not Display Last User Name is used to prevent the last username in the logon screen from being displayed in the logon dialog box.

17. You have configured auditing so that you can track events such as account management tasks and system events. Where can you view the results of the audit?

A. Audit Manager

B. Windiraudit.log

C. Event Viewer, System log

D. Event Viewer, Security log

Answer: D

Once auditing has been configured, you can see the results of the audit through the Security log in the Event Viewer utility.

18. You have recently hired Al as an assistant for network administration. You have not decided how much responsibility you want Al to have. While you are deciding, you want Al to be able to restore files on Windows 2000 Professional computers in your network, but you do not want Al to be able to run the backups. What is the minimum assignment that will allow Al to complete this task?

A. Add Al to the Administrators group.

B. Grant Al the Read right to the root of each volume he will back up.

C. Add Al to the Backup Operators group.

D. Grant Al the user right Restore Files and Directories.

Answer: D

The Restore Files and Directories user right allows a user to restore files and directories, regardless of file and directory permissions.

19. Which password policy would you implement if you did not want users to reuse passwords that they had previously used?

A. Passwords Must Be Advanced

B. Enforce Password History

C. Passwords Must Be Unique

D. Passwords Must Meet the Complexity Requirements of the Installed Password Filters

Answer: B

The Enforce Password History policy allows the system to keep track of a user's password history for up to 24 passwords.

20. What is the default account lockout policy that is configured on Windows 2000 computers?

A. Account Lockout Threshold = 3, Account Lockout Duration = 15 minutes

B. Account Lockout Threshold = 5, Account Lockout Duration = 30 minutes

C. Account Lockout Threshold = 7, Account Lockout Duration = 45 minutes

D. Account lockout policy is not set by default

Answer: D

By default, account lockout policy is not enabled.

Groups

1. Which built-in group would you add a user to if you wanted the user to be able to create users and groups, but not manage properties of users and groups that user did not create?

A. Administrators

B. Power Users

C. Server Operators

D. Power Operators

Answer: B

Members of the Power Users group can create users and groups, but can only manage the users and groups that they have created. Administrators can manage all users and groups. The Server Operators group only exists on Windows 2000 domain controllers. The Power Operators group does not exist by default on Windows 2000 computers.

2. Which of the following groups are default built-in local groups that can be managed through the Local Users and Groups utility? Choose all that apply.

A. Backup Operators

B. Everyone

C. Replicator

D. Dialup

Answer: A, C

You can manage the Backup Operators and Replicator local groups through the Local Users and Groups utility. The Everyone and Dialup groups are considered special groups, and their membership is determined by computer and network access.

3. Which of the following statements about the Backup Operators group is true?

A. By default, only Administrators and Power Users are members of the Backup Operators group.

B. Backup Operators do not require any permissions to NTFS file systems in order to back up and restore the file system.

C. Backup Operators have full access to the NTFS file system.

D. Backup Operators can modify any services that relate to system backup.

Answer: B

There are no members of the Backup Operators group by default. Members of the Backup Operators group have access to the file system during the backup process, but not normal file access. Backup Operators group members have no special permissions to modify system services.

4. Which types of groups can exist on a Windows 2000 Professional computer?

A. Security group

B. Distribution group

C. Source group

D. Local group

Answer: D

The only type of group that can exist on a Windows 2000 Professional computer is a local group.

5. Which default local group has the most limited access to the computer by default?

A. Users

B. Guests

C. Replicator

D. Peons

Answer: B

The Guests group has the most limited access to computer resources.

6. What is the primary purpose of the Replicator group?

A. To replicate user accounts to the domain controller

B. For replication if you have configured DFS on the network

C. To replicate and manage concurrent time across the network

D. To support directory replication, which is set up on domain controllers

Answer: D

The Replicator group is used to support directory replication, which is a feature used by domain controllers. If this feature is not used, there should be no members of the Replicator group.

7. Which of the following tasks can be completed by a member of the Power Users group? Choose all that apply.

A. Create local users and groups.

B. Create and delete all network shares.

C. Stop and start all network services.

D. Create, manage, and delete local printers.

Answer: A, D

Members of the Power Users group can create local users and groups, but they can only manage the users and groups that they have created. Power Users can create and delete network shares, except administrative shares. Power Users can stop and start network services, except services that are configured to start automatically. Power Users can create, manage, and delete local printers.

8. If you logged on as user Brad to a Windows 2000 Professional computer that contained the user account Brad, which of the following groups would you belong to by default? Choose all that apply.

A. Users

B. Authenticated Users

C. Everyone

D. Interactive

Answer: A, B, C, D

By default, all users who exist on a Windows 2000 Professional computer are added to the computer's Users group. Users who log on with a valid username and password automatically become a member of the Authenticated Users special group. By default, anyone who can use the computer becomes a member of the special group Everyone. Because Brad is using the computer where his user account resides, he automatically becomes a member of the special group Interactive.

9. Which of following statements regarding local groups is true?

A. You cannot rename a group.

B. You can add users and other local groups to an existing local group.

C. The

tmz9111

#2

:o ياريت تزودنا بالمصدر اذا كاعليك امر

MCDBA-RGB.jpg
#3

السلام عليكم

مشكووووووووور على المجهود ..

وبارك الله فيك.

" وما توفيقى إلا بالله عليه توكلت وإليه أنيب "
-------------------------------------------------
قل : " لا حول ولا قوة إلا بالله "
-------------------------------------------------

#4

لا شكر على واجب يا أخوانى

المصدر سوف أتى بى لك يا أخى بأذن الله

tmz9111

هذا الموضوع مغلق.

مواضيع مشابهة