• 0
Misiny_forever

عمل clear لأكثر من 100 تكست ب 3 سطور كود

سؤال

السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

أخوانى الأعزاء ده كود ممكن يقلل الوقت بتاع كود ال clear لما يكون عندى عدد كبير من التكست بوكس على نفس الفورم وعاوز اعملهم clear كلهم فى نفس الوقت ده كود بيعمل الامر ده فى 3 سطور برمجية فقط

أخوكوا / محمد المسينى

Clear.rar

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

1 إجابات على هذا السؤال .

  • 0

جزاك الله خيرا اخونا الكريم

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
زوار
This topic is now closed to further replies.

  • يستعرض القسم حالياً   0 members

    لا يوجد أعضاء مسجلين يشاهدون هذه الصفحة .