webdesigner

تعلم تصميم المواقع ... من الصفر ..

105 ردود في هذا الموضوع

بجد ان مش هقولك شكرا لانها قليلة عليكى بس بجد انا استفدت كتير والله يجازيكى كل خي

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

شكرا أخي موضوع في القمة

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

مشكوووووووووووووووووور وثابر على التميز

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

مشكووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررر

وجزاك الله كل الخير انا الحمد لله فهمت .اتمني لك الناح والتفوق والاستمرار :)

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

شكرا على مروركم

لا تنسونا من دعاكم :)

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

جزاك الله خيرا على الكورس الرائع

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

بجد كورس اكثر من رائع اشكركم على مجهودكم الالماسي :clapping:

:ty:

تم تعديل بواسطه alaa me
0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

العفو .. لا تنسونا من صالح دعائكم

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بجد والله الف الف شكر على الموضوه فوق الممتاز ده

بس كان عندى استفسار

انا ليه لما بكتب الكلام بالعربى فى النوت باد بيظهر فى الصفحة بتاع الموقع كلام مش مفهوم كده وغريب

يا ريت حضرتك ترد عليا لانى مش عارف حل ليها وتعبت

وشكرا جدا مرة تانية

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

بجد جزاكم الله ألف الواحد مش عارف يشكركم ازاي غير انه يتفكركم وهو بيدعى ان ربنا يكرمكم يارب

بس معلش ليا سؤال ومشكلة بتواجهني ان اللغة لما بكتبها عربي بيطلعلي في الموقع لغة غير مفهومة لكن لما اكتب انجليزي بلاقي اللغة تمام

باختصار هيه نفس المشكلة اللي بتواجه الاخ حسام عبد الفتاح

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

أخي الغالي ضع هذا في ترويسة head

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset:UTF-8" />

وهي أخي هذا الترميز ليفهم المتصفح اللغات الأجنبية غير الأنجليزية طبعا ..

-1

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

و اين عنوان الموقع الurl

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

يسلمووو كتير

موضوعك كتير استفدت منوووو

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

روح بقى علىwww.geocities.com

واعمل حساب او ادخل بحساب Yahoo عليه

وادخل الfile manager و upload ملف الhtml

ارجوكم عايز حل انا بدخل علي www.geocities.com بيقولي اتقفلت ارجوكم ساعدوني واجولي حل بديل بسرعه بسرعه ارجوكم

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

روح بقى علىwww.geocities.com

واعمل حساب او ادخل بحساب Yahoo عليه

وادخل الfile manager و upload ملف الhtml

انا فعلا بدخل علي www.geocities.com بس بيقولي اتقفلت ارجو المساعده وحل بديل بسرعه بسرعه وشكرا علي مواضيكم الهامه

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

بسم الله الرحمن الرحيم

ارجو من الاخ الكريم ان يوضح اكتر ازاي نعمل اللينك لصفحة تاني موجوده في نفس الفولدر

وكمان انا بدخل علي www.geocities.com بيقولي الخدمة اتقفلت ارجو المساعده ضروري وبسرعه

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

الدرس الخامس

بسم الله الرحمن الرحيم…

برده كالعادة…اقرا كله الاول من غير متنفذ حاجة

..وبعدين اقبرا مرة تانية وجرب تنفذ وانت بتقرا في المرة دي..

اتفقنا ان صيغة أي امر كالتالي:

<command name attribute="value" attribute="value">

وخدنا امر البودي واتنين من الاتربيوتس بتوعه….:textوbgcolor

طب لو انا عايز احط صورة تكون خلفية الموقع؟؟؟

يعني صورة عندي علي الكمبيوتر وعايز احطها خلفية للموقع بتاعي….

الاول نتفق علي حاجة مع بعض…

خلي شغلك كله في فولدر خاص بيه لاسباب هنعرفها دلوقتي ان شاء الله..

يعني قبل متعمل أي موقع او أي صفحة افتح new folder وسميه زي متحب وتدخل جواه وتفتح بقي صفحة ال notepad وتكمل شغلك…عشان ننظم الشغل شوية والسبب هيتعرف حالا ان شاء الله….

لما انا بحب احط صورة في الخلفية بجيب الصورة دي واحطها في نفس الفولدر ده ..يعني جنب صفحة ال ntepad

وبعدين وانا بكتب في صفحة ال notepad بقولله في عندك صورة جنبك حطهالي في الخلفية…

يبقي عرفنا ليه بنعمل الشغل كله في فولدر مخصوص …وايضا لاننا كمان أي صوت او فيديو او فلاش او أي حاجة هنحطها في الموقع هتتحط بنفس الطريقة..هنحطها جنبه في نفس الفولدر ونقولله واحنا بنكتب في حاجة معينة عندك جنبك حطهالي هنا في الموقع….

بالنسبة لصورة الخلفية دي بقي…

ليها اتربيوت بيتحط في البودي..

<body text="black" background="the name of the pictrue">

وهنا شوية ملاحطات….

انا مكتبتش ال bgcolor هنا وانا قاصد …واحنا قلنا ان ده طبيعي …مش لازم اكتب كل الاتربيوتس..بكتب بس اللي انا محتاجه..وممكن مكتبش ولا اتربيوت خالص…

والملاحظة التانية…ان انا لو كنت كتبتها هنا ..ايه اللي كان هيحصل…لما اكتبله لون الخلفية واكتبله صورة يحطها في الخفية هو هنا هيعمل ايه؟؟

مش يحط اللون خالص ..هياخد بس الصورة ويحطها ويطنش اللون خالص….وعشان كده انا مكتبتوش وريحت دماغي….

الملاحظة التالتة….ان وضع صورة في الخلفية ممكن يعجبك دلوقتي انما في التطبيق العملي مفيش حد خالص بيعمل موقع ويحط صورة في الخلفية والسبب: ان الصورة بتبقي فيها حتت غامقة وحتت فاتحة وده هيؤدي الي ان بعض الكلام ممكن ميظهرش…يعني لو انا عامل الكلام كله لونه ازرق..والصورة فيها حتة سودة…يبقي الكلام المكتوب في الحتة دي مش هيبان…

الملاحظة الرابعة…… ازاي بكتب اسم الصورة؟؟؟؟

لنفرض ان عندي صورة عايز احطها في الخلفية اسمها مثلا egypt.jbg

بكتبه كده

<body background="egypt.jbg">

وطبعا لازم اكون حاطط الصورة جنبها في نفس الفولدر….

وفي طريقة ممكن محطهاش جنبه ومن أي مكان عالجهاز اخليه يحطها بس رخمة وطويلة ..فخلينا في السهل احسن ..وكمان ده يخلي الشغل منظم …

يبقي أي حاجة هنحتاجها هنحطها في نفس الفولدر ..أي صورة ..فيديو..فلاش..او أي حاجة…

فاضل ملاحظة كمنا ابقوا فكروني اقولهالكم بعدين ان شاء الله عشان هيه حلوة ..بس بلاش اتقل عليكوا دلوقتي…

وكده خدنا 3 اتربيوتس للبودي وفاضل واحد هناخده بعدين ان شاء الله…

ندخل بقي في الشغل جوه البودي….

احنا قلنا اننا ممكن احط في الموقع بتاعي صور وصوت وفيديو وفلاشات وكلام (data)

هنمسك واحدة واحدة ونعرف ازاي نحطها وازاي نلعب فيها زي ماحنا عايزين…

بس قبل مناخد دول في شوية اوامر عامة بتتحط في بداية البودي بتسهل علينا كتير….

اول حاجة..المشكلة اللي قابلت حضراتكم كلكوا…وهيه ان الكلام اللي بتكتبوه كله بيظهر ورا بعضه …

نعرف الاول ايه سببها وبعدين نعرف ازاي نحلها…

سببها ان البراوزر وهو بيترجم المكتوب مبيفهمش ان انت عملت enter او سبت مسافة …

يعني انت لو كتبت كلام وضغطت مسافة وقعدت ضاغط عليها شهر وبعدين كتبت كلام تاني ..هيطلعك كله ورا بعضه ومش هيعبرك …

وبرده لو عملت 100 enter هيطلعه كله جنب بعضه ولا هيعبرك..

بمعني تاني هو اكتر حاجة بيفهمها في المسافات والانترات مقدار مسافة واحدة بس ايا كنت المسافات والانترات المكتوبة في السورس اللي حضرتك كاتبه…

طب حل المشكلة دي ايه؟؟؟؟

هيه ليها حلين..واحد رخم اوييييييي وملوش لازمة والتاني سهل اويييييييييييييبس انا هقول الاتنين عشان عشان تبقوا عارفين كل حاجة ولسبب تاني كمان هتعرفوه بعدين ان شاء الله…

الحل الرخم:

باستخدام الامر<br>

الامر ده معناه enter

هو اول مبيشوفه بيفهم ان انت قصدك تقولله اعمل انتر هنا …يعني انا لو حتي كتبت كلام في سطر واحد كله وفي النص كاتب<br> هيكتب كل واحد منهم في سطر….

وعلي فكرة الامر ده مش بيتقفل…ليه؟؟؟فكر شوية كده وانت تفهم بعقلك..احنا قلنا اننا بنقفل الاوامر ليه؟؟عشان نعرفه نهاية تنفيذه للامر ده فين…يعني لو اسم صورة ببدا اكتب الصورة وبعدين اقفل بيعرف ان خلاص اسم الصورة خلص..

انما هنا هو هينزل سطر وخلاص..هقولله يقف علي ايه بقي…يعني مش محتاج يتقفل…وطبعا ممكن اكتبه مرتين يسيب سطرين فاضيين وهكذا ..زي محضرتك تحب….

طيب مشكلة المسافات…

بنكتب كده بالظبط

 

بيفهم اننا كده بقولله سيب مسافةولو كتبتها مرتين يعني بقولله سيب مسافتين…

ودي غريبة شوية في انها مبتقفلش وكمان مبنحطهاش بين علامة اكبر من واصغر من …بتتكتب زي ماهي كده وهو بيفهم ان انا قصدي اقولله سيب مسافة…

والعلامة الغريبة اللي فيها دي shif مع رقم 7

وكده المشكلتين دول اتحلوا بس حل رخممممم اويييييييي ومقرف…مش معقول كل ماحب اعمل مسافة هكتب المنظر الغشيم ده وكل ماحب انزل سطر اكتب <br> …

الحل السهل…

الامر <pre>

بكتبه في اول البودي واقفله في اخره …هو بيخلي البراوزر يفهم المسافات والانترات المكتوبة كلها زي محضرتك كاتبها في السورس…بالمنظر ده:

<html>
<head>
……………………
</head>
<body>
<pre>………………
……..
</pre>
</body>
</html>

وتريح دماغك وتكتب كل حاجة هتظهر زي مانت كاتبها من غير br ولا زفت…

كده خدنا من الاوامر العامة اللي هنحطها في بداية البودي الامر <pre>

تاني امر بنحتاج نحطه في البداية…

الامر <blockquote>

ده بيخلي منظر الصفحة احلي….عن طريق ان هو بيسيب مسافات في الجنبين…يمين وشمال….يعني متلاقيش الكلام بادئ كده لازق في حرف الصفحة علي اليمين والشمال…بيسيب مسافة صغيرة كده عشان يبقي شكلها كويس….

طبعا انت ممكن تقعد تعملها لوحدك فغي بداية كل سطر تسيب مسافة..بس الامر ده يريحك…واكتب عادي من اول السطر وهو هيسيب مسافة في كل السطور وكلها اد بعضها يبقي شكلها احلي..

وطبعا ممكن تكتبه مرتين لو عايز تضاعف المسافة المتروكة….وبرده بيتقفل في اخر الصفحة….

<html>
<head>
……………………
</head>
<body>
<pre>
<blockquote>
………………
……..
</blockquote>
</pre>
</body>
</html>

دول كانوا امرين بنكتبهم في الاول يسهلولنا الشغل جوه …

نبدا نتكلم عن الكلام اللي هنكتبه في الصفحة…

وازاي نلعب فيه براحتنا…

وده ان شاء الله هحطه بالليل لاني عارف ان الدرس ده علي اد مفيه كلام كتير …بس سهل اوي والعملي اللي فيه قليل جداااااااااااااااا……بس اعذروني خد مني وقت كتير اوي تحضير وكتابة …فان شاء الله هكمل بالليل ان شاء الله…

وعلي ماجهزه…عايز من حضراتكم حاجة….

انتوا شايفين كده كل درس بيبقي طوييييييل والخلاصة بتاعته حاجات قليلة اوي …امرين او تلاتة….

وده عشان انا ببقي محتاج اشرحلكم شوية حاجات قبل ماكتب الاوامر دي…

فبما ان حضراتكم خلاص فهمتوا الشرح ..يبقي كل اللي انتوا محتاجينه الاوامر والباقي خلاص اتفهم…

يبقي كل واحد يجيب ورقة ويكتب فيها الاوامر بس …بالطريقة اللي تريحه…

عشان لما تيجي تعمل موقع بعد كده تفتح الورقة دي قدامك.وتشوف اللي انت عايز تعمله ..تشوف ايه الامر اللي بينفذه وتنقله علطول….يعني هتنقل فيها شوية الاوامر المكتوبة عندك وكل درس بعد ماكتبه وحضرتك تفهمه كويس ان شاء الله تبقي تنقل منه شوية الاوامر الموجودة فيه….

وربنا يوفقكم

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

اولا : جزاكم الله خيرا علي هذا المجهود الرائع.........

ثانيا: بكتب كود الخلفيه بس مش بتظهر عندي وكمان لما بدرج صوره ضمن الصفحه مش بتظهر

ثالثا:الانترنت اكسبلورر مش بيشتغل مظبوط عندي لما بفتح النوت باد لعمل صفحه واكتب الكود ممكن اعدل فيها هي ومفتوحه بس لما بقفلها وافتح الصفحه اللي عملتها لاضافه كود مش بتسمحلي اني اعدل حاجه في الكود

الرجاء افادتي وجزاكم الله كل خير

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

الدرس الخامس

بسم الله الرحمن الرحيم…

برده كالعادة…اقرا كله الاول من غير متنفذ حاجة

..وبعدين اقبرا مرة تانية وجرب تنفذ وانت بتقرا في المرة دي..

اتفقنا ان صيغة أي امر كالتالي:

<command name attribute="value" attribute="value">

وخدنا امر البودي واتنين من الاتربيوتس بتوعه….:textوbgcolor

طب لو انا عايز احط صورة تكون خلفية الموقع؟؟؟

يعني صورة عندي علي الكمبيوتر وعايز احطها خلفية للموقع بتاعي….

الاول نتفق علي حاجة مع بعض…

خلي شغلك كله في فولدر خاص بيه لاسباب هنعرفها دلوقتي ان شاء الله..

يعني قبل متعمل أي موقع او أي صفحة افتح new folder وسميه زي متحب وتدخل جواه وتفتح بقي صفحة ال notepad وتكمل شغلك…عشان ننظم الشغل شوية والسبب هيتعرف حالا ان شاء الله….

لما انا بحب احط صورة في الخلفية بجيب الصورة دي واحطها في نفس الفولدر ده ..يعني جنب صفحة ال ntepad

وبعدين وانا بكتب في صفحة ال notepad بقولله في عندك صورة جنبك حطهالي في الخلفية…

يبقي عرفنا ليه بنعمل الشغل كله في فولدر مخصوص …وايضا لاننا كمان أي صوت او فيديو او فلاش او أي حاجة هنحطها في الموقع هتتحط بنفس الطريقة..هنحطها جنبه في نفس الفولدر ونقولله واحنا بنكتب في حاجة معينة عندك جنبك حطهالي هنا في الموقع….

بالنسبة لصورة الخلفية دي بقي…

ليها اتربيوت بيتحط في البودي..

<body text="black" background="the name of the pictrue">

وهنا شوية ملاحطات….

انا مكتبتش ال bgcolor هنا وانا قاصد …واحنا قلنا ان ده طبيعي …مش لازم اكتب كل الاتربيوتس..بكتب بس اللي انا محتاجه..وممكن مكتبش ولا اتربيوت خالص…

والملاحظة التانية…ان انا لو كنت كتبتها هنا ..ايه اللي كان هيحصل…لما اكتبله لون الخلفية واكتبله صورة يحطها في الخفية هو هنا هيعمل ايه؟؟

مش يحط اللون خالص ..هياخد بس الصورة ويحطها ويطنش اللون خالص….وعشان كده انا مكتبتوش وريحت دماغي….

الملاحظة التالتة….ان وضع صورة في الخلفية ممكن يعجبك دلوقتي انما في التطبيق العملي مفيش حد خالص بيعمل موقع ويحط صورة في الخلفية والسبب: ان الصورة بتبقي فيها حتت غامقة وحتت فاتحة وده هيؤدي الي ان بعض الكلام ممكن ميظهرش…يعني لو انا عامل الكلام كله لونه ازرق..والصورة فيها حتة سودة…يبقي الكلام المكتوب في الحتة دي مش هيبان…

الملاحظة الرابعة…… ازاي بكتب اسم الصورة؟؟؟؟

لنفرض ان عندي صورة عايز احطها في الخلفية اسمها مثلا egypt.jbg

بكتبه كده

<body background="egypt.jbg">

وطبعا لازم اكون حاطط الصورة جنبها في نفس الفولدر….

وفي طريقة ممكن محطهاش جنبه ومن أي مكان عالجهاز اخليه يحطها بس رخمة وطويلة ..فخلينا في السهل احسن ..وكمان ده يخلي الشغل منظم …

يبقي أي حاجة هنحتاجها هنحطها في نفس الفولدر ..أي صورة ..فيديو..فلاش..او أي حاجة…

فاضل ملاحظة كمنا ابقوا فكروني اقولهالكم بعدين ان شاء الله عشان هيه حلوة ..بس بلاش اتقل عليكوا دلوقتي…

وكده خدنا 3 اتربيوتس للبودي وفاضل واحد هناخده بعدين ان شاء الله…

ندخل بقي في الشغل جوه البودي….

احنا قلنا اننا ممكن احط في الموقع بتاعي صور وصوت وفيديو وفلاشات وكلام (data)

هنمسك واحدة واحدة ونعرف ازاي نحطها وازاي نلعب فيها زي ماحنا عايزين…

بس قبل مناخد دول في شوية اوامر عامة بتتحط في بداية البودي بتسهل علينا كتير….

اول حاجة..المشكلة اللي قابلت حضراتكم كلكوا…وهيه ان الكلام اللي بتكتبوه كله بيظهر ورا بعضه …

نعرف الاول ايه سببها وبعدين نعرف ازاي نحلها…

سببها ان البراوزر وهو بيترجم المكتوب مبيفهمش ان انت عملت enter او سبت مسافة …

يعني انت لو كتبت كلام وضغطت مسافة وقعدت ضاغط عليها شهر وبعدين كتبت كلام تاني ..هيطلعك كله ورا بعضه ومش هيعبرك …

وبرده لو عملت 100 enter هيطلعه كله جنب بعضه ولا هيعبرك..

بمعني تاني هو اكتر حاجة بيفهمها في المسافات والانترات مقدار مسافة واحدة بس ايا كنت المسافات والانترات المكتوبة في السورس اللي حضرتك كاتبه…

طب حل المشكلة دي ايه؟؟؟؟

هيه ليها حلين..واحد رخم اوييييييي وملوش لازمة والتاني سهل اويييييييييييييبس انا هقول الاتنين عشان عشان تبقوا عارفين كل حاجة ولسبب تاني كمان هتعرفوه بعدين ان شاء الله…

الحل الرخم:

باستخدام الامر<br>

الامر ده معناه enter

هو اول مبيشوفه بيفهم ان انت قصدك تقولله اعمل انتر هنا …يعني انا لو حتي كتبت كلام في سطر واحد كله وفي النص كاتب<br> هيكتب كل واحد منهم في سطر….

وعلي فكرة الامر ده مش بيتقفل…ليه؟؟؟فكر شوية كده وانت تفهم بعقلك..احنا قلنا اننا بنقفل الاوامر ليه؟؟عشان نعرفه نهاية تنفيذه للامر ده فين…يعني لو اسم صورة ببدا اكتب الصورة وبعدين اقفل بيعرف ان خلاص اسم الصورة خلص..

انما هنا هو هينزل سطر وخلاص..هقولله يقف علي ايه بقي…يعني مش محتاج يتقفل…وطبعا ممكن اكتبه مرتين يسيب سطرين فاضيين وهكذا ..زي محضرتك تحب….

طيب مشكلة المسافات…

بنكتب كده بالظبط

 

بيفهم اننا كده بقولله سيب مسافةولو كتبتها مرتين يعني بقولله سيب مسافتين…

ودي غريبة شوية في انها مبتقفلش وكمان مبنحطهاش بين علامة اكبر من واصغر من …بتتكتب زي ماهي كده وهو بيفهم ان انا قصدي اقولله سيب مسافة…

والعلامة الغريبة اللي فيها دي shif مع رقم 7

وكده المشكلتين دول اتحلوا بس حل رخممممم اويييييييي ومقرف…مش معقول كل ماحب اعمل مسافة هكتب المنظر الغشيم ده وكل ماحب انزل سطر اكتب <br> …

الحل السهل…

الامر <pre>

بكتبه في اول البودي واقفله في اخره …هو بيخلي البراوزر يفهم المسافات والانترات المكتوبة كلها زي محضرتك كاتبها في السورس…بالمنظر ده:

<html>
<head>
……………………
</head>
<body>
<pre>………………
……..
</pre>
</body>
</html>

وتريح دماغك وتكتب كل حاجة هتظهر زي مانت كاتبها من غير br ولا زفت…

كده خدنا من الاوامر العامة اللي هنحطها في بداية البودي الامر <pre>

تاني امر بنحتاج نحطه في البداية…

الامر <blockquote>

ده بيخلي منظر الصفحة احلي….عن طريق ان هو بيسيب مسافات في الجنبين…يمين وشمال….يعني متلاقيش الكلام بادئ كده لازق في حرف الصفحة علي اليمين والشمال…بيسيب مسافة صغيرة كده عشان يبقي شكلها كويس….

طبعا انت ممكن تقعد تعملها لوحدك فغي بداية كل سطر تسيب مسافة..بس الامر ده يريحك…واكتب عادي من اول السطر وهو هيسيب مسافة في كل السطور وكلها اد بعضها يبقي شكلها احلي..

وطبعا ممكن تكتبه مرتين لو عايز تضاعف المسافة المتروكة….وبرده بيتقفل في اخر الصفحة….

<html>
<head>
……………………
</head>
<body>
<pre>
<blockquote>
………………
……..
</blockquote>
</pre>
</body>
</html>

دول كانوا امرين بنكتبهم في الاول يسهلولنا الشغل جوه …

نبدا نتكلم عن الكلام اللي هنكتبه في الصفحة…

وازاي نلعب فيه براحتنا…

وده ان شاء الله هحطه بالليل لاني عارف ان الدرس ده علي اد مفيه كلام كتير …بس سهل اوي والعملي اللي فيه قليل جداااااااااااااااا……بس اعذروني خد مني وقت كتير اوي تحضير وكتابة …فان شاء الله هكمل بالليل ان شاء الله…

وعلي ماجهزه…عايز من حضراتكم حاجة….

انتوا شايفين كده كل درس بيبقي طوييييييل والخلاصة بتاعته حاجات قليلة اوي …امرين او تلاتة….

وده عشان انا ببقي محتاج اشرحلكم شوية حاجات قبل ماكتب الاوامر دي…

فبما ان حضراتكم خلاص فهمتوا الشرح ..يبقي كل اللي انتوا محتاجينه الاوامر والباقي خلاص اتفهم…

يبقي كل واحد يجيب ورقة ويكتب فيها الاوامر بس …بالطريقة اللي تريحه…

عشان لما تيجي تعمل موقع بعد كده تفتح الورقة دي قدامك.وتشوف اللي انت عايز تعمله ..تشوف ايه الامر اللي بينفذه وتنقله علطول….يعني هتنقل فيها شوية الاوامر المكتوبة عندك وكل درس بعد ماكتبه وحضرتك تفهمه كويس ان شاء الله تبقي تنقل منه شوية الاوامر الموجودة فيه….

وربنا يوفقكم

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

السلام عليكم 

يعطيك العافية ...... وتسلم ايدك على الموضوع الشيق

عندي استفسارات من فضلك

1- كيف اعدل على الموقع

2- اللغة العربيه تظهر على الموقع على شكل رموز

 

                                                                    ولك جزيل الشكر

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

  • يستعرض القسم حالياً   0 members

    لا يوجد أعضاء مسجلين يشاهدون هذه الصفحة .