• 0
رزان

ارسل ايميل

سؤال

كيف ممكن أعمل برنامج يرسل لإيميل من خلال

الفيجوال بيسك

بارك الله فيكم

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

22 إجابة على هذا السؤال .

  • 0

السلام عليكم

أخى العزيز رزان ده مثال لطريقة ارسال الايميل بإستخدام الفيجوال بيزك

يارب تكون وافية بالغرض ولو ليك اى استفسار انا تحت امرك فيه

أخوك /محمد المسينى

send mail.rar

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

بوركت يا محمد

;) ;) :rolleyes:

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

جرب و أدعي لي :)

On Error GoTo ErrHndl
Set objEmail = CreateObject("CDO.Message")
   objEmail.From = "[email protected]"
   objEmail.To = "[email protected]"
   objEmail.Subject = "What do you want ?"
   objEmail.Textbody = "Please reply :D"
   objEmail.Send
   Exit Sub
ErrHndl:
   MsgBox Err.Description, , "Error"

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

لكن الكود ده يا احمد اظن انه بيبعت على الـ Bulk انا جربته من فترة والنهاردة جربته تانى علشان اتأكد وطلع فعلاً بيبعت على الـ Bulk مش الـ Inbox لكن الكود جميل يامتطرف :rolleyes:

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

فعلا الكود كويس بس بيبعت على ال bulk وشكرا للأخ أحمد على هذا الكود الرائع

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

:D بكل بساطة زبط الـSMTP على سيرفر محترم :)

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

شكراً على الكود لكن غريب لماذا أنا عندما كتبت المقال لم يرد أحد ....

لكن لا بأس شكراً على الكود

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

مشكور يا احمد

;) ;) :rolleyes:

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

أخى غسان لا تؤاخذ الناس أوقات كتير لما حد بيكون مشغول مبيكنش فاضى يدخل على المنتدى خالص لكن اول ما الوقت بيسمح بتلاقى اى حد عنده معلومه مبيتأخرش بيها .

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

شكراً على التفسير و أنا مالي مدايق عادي الأهم من كل هذا كما يقول الشبح عموم الفائدة

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

أخى أنا أدخل منتدى بعينه أنا بقرأ شريط الأخبار الى فى أعلى المنتدى و بدخل و برد :) نظرا لضيق الوقت

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

بارك الله فيكم

بس أنا ما ضبط معي

يا ترى ليه؟؟؟

لازم يكون عندي سيرفر لأجرب عليه

ولو جربته على جهازي المشبوك بالانترنت فقط .. لا يعمل

يعني لازم يكون عندي Server

ياليت توضحوا لي

بارك الله فيكم

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

السلام عليكم

هل يمكن ربط هذا الكود بسيرفر مشهور كالياهو أو الهوتميل..

حتى يبعث إلى ال inbox مباشرة؟

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

أختى رزان فكرة البرنامج انه بيبعت من خلال الايميل ال default اللى انتى حطاه فى outlook سجلى اى ايميل ليكى عليه وهيبعت عادى جدا معاكى

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0
Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" Alias _
"ShellExecuteA" (ByVal hWnd As Long, ByVal lpOperation As String, ByVal _
lpFile As String, ByVal lpParameters As String, ByVal lpDirectory As _
String, ByVal nShowCmd As Long) As Long
Private Const SW_SHOWNORMAL = 1

Sub sendemail()
Dim Success As Long

Success = ShellExecute(0&, vbNullString, "mailto:" & email, vbNullString, "C:\", SW_SHOWNORMAL)

End Sub

Private Sub Form_Load()
Label1.Caption = "send me"
End Sub

Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
Label1.ForeColor = vbBlue

End Sub

Private Sub Label1_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
Label1.ForeColor = vbYellow
End Sub

Private Sub Label1_MouseUp(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
If Button = vbLeftButton Then
Dim email As String, subj As String, body As String
email = "[email protected]"
subj = "About FavoritesGaf"
body = "'WRITE ME HERE WHAT DO U THINK ABOUT THIS PROGRAM'"
Dim Success As Long

Success = ShellExecute(0&, vbNullString, "mailto:" & email _
& "?subject=" & subj & "&body=" & body, _
vbNullString, "C:\", SW_SHOWNORMAL)
End If

End Sub

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

شكرا أخي الفاضل gaf58 سأجرب الكود

وبالنسبة للأخ Misiny_forever

يعني لازم أسجل كل موظف على جهازة ايميله على Outlook

أم ماذا

أرجوا الإيضاح أكثر

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

اداة لارسال البريد مجربة + داعمة لارفاق الملفات مع الرسالة .

كثيرا ما تكررت طلبات ارسال ايميل من خلال فيجوال (أداة + مثال + مجربة)

السيرفر المجرب لهذه الاداة mail.p-i-s.com

:wacko:

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

أخى العزيز PROF_1982 شكرا على هذا المثال الرائع الفكرة كويسه اوى بس لا يعمل بشكل جيد واى برنامج spamkiller بيقفله الميل قبل ما يتبعت ياريت تقدر تعالج الموضوع .

وبالنسبة للأخت رازن لو عايزه البرنامج يبعت على طول من غير باص وورد ويوزر نايم هوا اوتوماتيك هيقرى البيانات ال default بتاعت ال outlook وممكن تدخليها انتى اوتوماتيك فى البرنامج عشان يقدر يفتح السيرفر

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

البرنامج أختى رزان بيستخدم السيرفر الخاص بالهوت ميل وبيبعت من خلال ال outlook يعنى حتى لو مش مشغله ال outlok خاصتك ممكن تدخلى الباصوورد واسم المستخدم خاصتك على الهوت ميل وهوا هيبعت من خلال اتصاله بالسيرفر ويارب اكون جاوبت على سؤالك

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

سورى أختى رزان فى معلومة وصلتها غلط وكان لازم اصلحها

البرنامج بيبعت عن طريق السيرفر ال default اللى موجود داخل ال outlook يعنى لو كان السيرفر مثلا mail.yahoo.com هيبعت عن طريق حساب الياهو ولو مثلا mail.needa.com هيبعت برضه من خلاله ولو كان www.hotmail.com هيبعت برضه من خلال الهوت ميل . زهتلاقى خانتين واحده لاسم المستخدم وواحده لكلمة المرور دى عشان لو انتى مش عامله تسجيل لكلمة السر واسم المستخدم بتاعك على الاتوتلووك خوفا من القراصنه بتدخليها هنا فى الخانتين دوول عشان ميسألكيش عليهم لما يبتدى يبعت .

اسف على الخطأ الاولانى واسف على الاطاله ويارب اكون قدرت افيدك

اخوكوا / محمد المسينى

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

بارك الله فيكم

بالفعل أفدتوني كثير

وأنا ان شاء الله راح أجرب

وأوفيكم بأخر الأخبار

ويارب يضبط .. :)

شكرا لكم

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

إن شاء الله هيظبط ;) وبرنامجك يشتغل تمام ان شاء الله :rolleyes:

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
زوار
This topic is now closed to further replies.

  • يستعرض القسم حالياً   0 members

    لا يوجد أعضاء مسجلين يشاهدون هذه الصفحة .