• 0
weswes88

اضافه صفحة ويب داخل برنامج ديسك توب

سؤال

لو سمحتو انا كنت محتاج اداه استخدمها في برنامجي

اقدر افتح عن طريقها صفحة الويب داخل البرنامج بتاعي

لو في اداه زي الكروم او الفايرفوكس او IE اقدر ادخلها في البرنامج بتاعي 

وطريقه استخدامها ان امكن 

وجزاكم الله كل خير

 

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

1 إجابات على هذا السؤال .

  • 0

فيه أداة اسمها web browser بتضيفيها للفورم و من الخصائص أو من الكود بتحددي عنوان الصفحة اللي المفروض الأداة دي تعرضها

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

من فضلك سجل دخول لتتمكن من التعليق

ستتمكن من اضافه تعليقات بعد التسجيل



سجل دخولك الان

  • يستعرض القسم حالياً   0 members

    لا يوجد أعضاء مسجلين يشاهدون هذه الصفحة .