• 0
a2z4ever

مشكلة Save password

سؤال

السلام عليكم

عندي مشكلة غريبة شوية ومش عارف حتى ابدأ حلها منين .. انا مصمم موقع .. المفروض ان اليوزر بيدخل بالايميل والباسورد .. فجربت من براوزر الكروم اني عمل save password .. لقيت ان الايميل والباسورد متسجلين في اكتر من تكست بوكس داخل الموقع نفسه .. مش عارف ايه السبب .. وازاي ممكن احلها .. شكرا :)

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

3 إجابة على هذا السؤال .

  • 0

السلام عليكم

في textbox ضع الخاصية

autocomplete="off"

لمربعات النص التي لا تريد ان يتم تعبئتها .

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

شكرا يا عزيزي على الرد .. بس مش نافعة .. برضو الايميل والباسورد ظاهر :/

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

أنت قصدك بنفس المتصفح ظاهرين ام بكل المتصفحات؟؟؟؟؟

ممكن القصة من الكوكيز راجع طريقة برمجتك للصفحات

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

من فضلك سجل دخول لتتمكن من التعليق

ستتمكن من اضافه تعليقات بعد التسجيل



سجل دخولك الان

  • يستعرض القسم حالياً   0 members

    لا يوجد أعضاء مسجلين يشاهدون هذه الصفحة .