• 0
MirlyColton

كيفية ربط الـ BarCode بالـ SQL DataBase

سؤال

السلام عليكم


المنتدي بتاعكم رائع ومفيد جدا للمبتدئين والمحترفين جزاكم الله خيراً وجعله الله في ميزان حسناتكم


انا بدرس برمجة ولسه مبتدئة وعندي مشروع لازم اسلمه بعد اسبوع المشروع عبارة عن سوبر ماركت


المشكلة اللي واقفة معايا هي اني عايزة اعمله جرد يومي علي السوبر ماركت بعيدا عن جرد المخازن وكنت عايزة اعرف ازاي اقدر اربط جهاز الباركود بالداتا بيز بتاعتي يعني انا لو فاتحة الداتا بيز ومررت جهاز الباركود هيدخل البيانات علي الدااتا بيز ولو كدا ازاي احدد الـ Columns اللي انا عايزاه يرمي البيانات فيها


ولو مش دي الطريقة ياريت حد يقولي ايه هي بسرعة علشان انا مش باقيلي غير ايام .. وشكراً


جزاكم الله خيراً وجعله في ميزان حسناتكم


0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

4 إجابة على هذا السؤال .

  • 0

وياريت لو طريقة ربط الـ BarCode Generator  & Reader ,, وشكراً

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

السلام عليكم

 

انت بحاجة الى عمل برنامج يقوم بهذا الامر اي لا يمكن التخزين مباشرة على قاعدة البيانات .

ويمكنك استخدام البحث حيث يوجد برامج كثيرة تشير الى هذا الموضوع

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

السلام عليكم أخي العزيز ورحمة الله وبركاته

تفضل هذا المثال لعله يفيدك

 

SaleBill.rar

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

شكرا جزاكم الله خيراً


بس انا نسيت اشير لأني بعمل Desktop Application 


لأني لما عملت Search لقيت كلام عن الـ HTTP request علي C#

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

من فضلك سجل دخول لتتمكن من التعليق

ستتمكن من اضافه تعليقات بعد التسجيل



سجل دخولك الان

  • يستعرض القسم حالياً   0 members

    لا يوجد أعضاء مسجلين يشاهدون هذه الصفحة .