• 0
weswes88

عمل برنامج بورتابل بالدوت نت

سؤال

لو سمحتوا يا جماعة انا عملت برنامج بالدوت نت .؟

 

وعاوز اخلي البرنامج دا بورتابل .. يعني اخلي البرنامج مش محتاج Setup ..

ياريت يا جماعة تفيدوني في الموضوع دا لاني محتاجه أووووووووووووي ..

وربنا يبارك فيكم ورمضان كريم ..

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

3 إجابة على هذا السؤال .

  • 0

أخي السائل

يمكنك بمنتهي البساطة نسخ ملف الــ EXE الموجود داخل ملف Debug ووضعة في أي مكان وتشغيلة بدون عمل setup لكن مع مراعاه التالي

 

1- متطلبات التشغيل لهذا الملف لابد ان تطون متوفرة في الجهاز الاخر مثل Dot Net Framework

2- أي ملفات أخري أو مكتبات أخري يعتمد عليها المشروع لابد ان يتم نسخها مع ملف الــ EXE وضعهم جميعا في فولدر

 

بالتوفيق

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

طيب انا مستخدم microsoft report view مع المشروع بتاعي .. هل هحتاج اي ملفات اخدها مع ملف EXE

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

لا

لكن تأكد اذا كنت قد استخدمت اي ادوات خرجية فسيجب عليك وضعها مع ملفات المشروع EXE

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

من فضلك سجل دخول لتتمكن من التعليق

ستتمكن من اضافه تعليقات بعد التسجيل



سجل دخولك الان

  • يستعرض القسم حالياً   0 members

    لا يوجد أعضاء مسجلين يشاهدون هذه الصفحة .