• 0
karim torky

يااااااااريت حد يرد ع سؤالى

سؤال

انا بستخدم اداة ... داتا ريبورت  فى فيجوال6

وحابب اعرض فيها سجل واحد 

مثلا من داخل الفورم بستعمل كامبوا للبحث  محتاج اكتب اسم معين وادوس ع عرض البانات تظهر بيانات صاحب الاسم داخل الريبورت او التقرير

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

2 إجابة على هذا السؤال .

  • 0

مثال بالسورس كود 

 

http://www.mediafire.com/?c42kws2zkfigxia

 

 

وهنا مشاريع عديدة

 

http://www.agcacademy.com/me.asp?parm2=ed8d09e156&parm1=7625

1

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

اااااااااااااااااالله يباركلك وشكرا لمرورك ولمجهودك انشاااااااااااء الله يكون ده ف ميزان حساناتك ويزيدك يارب علم فوق علمك 

وانا بجد ممنوم لك لاهتمامك وفعلا استفت كتتير من البرنامج والسورس  وهيفيدنى ف امور تانيه كتيره 

لكن وحدت ان الربط بين الفيجوال والقاعده البيانات بال ado 

وانا موصل بال بالدتا وده فى كتابة كود عرض سجل واحد فى التقرير بيختلف ع حسب الربط بين الفيجوال وقاعدة البيانات انا معى كود عرض سجل واحد لكن معمول ع اساس الربط بالادووو ado 

لكن وفقك الله والله ومقدر تعبك معى وبجد انت افدتنى لان البرنامج والسورس هقدر استخرج منه الكتير من الى احتاجه :)

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

  • يستعرض القسم حالياً   0 members

    لا يوجد أعضاء مسجلين يشاهدون هذه الصفحة .