• 0
خالد مسعود

مشكلة فى ربط قاعدة بيانات سيكيول مع فيجوال بيسك 6

سؤال

السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

انا عندى مشكلة فى الاتصال بقاعدة بيانات  sql server 2000 ارجو الدخول للمشروع والتعديل علية وربطها مع اداة الفلكس  جريد واظهار البيانات الموجودة فى قاعدة البيانات مع الشرح والبرنامج حجمة كبير لذلك رفعتة على الموقع والبرنامج عبارة عن نظام حفظ بيانات خدمة صف سيارات ويعتبر اختبار لى حتى استطيع انا اعمل فى مجال اى تى ارجو المساعدة لان تحدى   وواجب وطنى

 

http://www.4shared.com/zip/vc8UgmFl/valtrans__vpms.html

تم تعديل بواسطه خالد مسعود
0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

7 إجابة على هذا السؤال .

  • 0

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 

 

كود الإتصال بقاعدة البيانات

 

مع تغيير إسم السيرفر          

 

من Salem-PC إلى سيرفركم

وإسم المستخدم

من Sa   إلى  الذى لديكم

وكلمة المرور

من 123 إلى  التى لديكم

 

Cn.Open "Provider=SQLOLEDB.1;User ID=sa;Initial Catalog=VPMS;Data Source=Salem-PC;Pwd=123"
 
Rs.Open "Select TN,VMake,VModel,VColor,VPlate,VCity,CVAIN,CVAOUT,PDate,PTime,RDate,RTime,DDate,DTime FROM VpmsDialog", Cn, 1, 3

 

تم إرفاق البرنامج

ولكن بدون قاعدة البيانات لكبر المساحة 

ولانها موجودة لديكم من قبل 

البرنامج بعد التعديل.rar

1

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

شكرا لك اخى الكريم عرفات

على الاهتمام

بس انا جربت الكود ومازال هناك خطاا عدم وجود المكتبة فى الريفرنس ما هو الحل


post-273566-0-08061700-1370528491_thumb.

post-273566-0-88332700-1370528529_thumb.post-273566-0-67644300-1370610905_thumb.

تم تعديل بواسطه خالد مسعود
0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

شكرا لك اخى الكريم عرفات

على الاهتمام لقد تم الاتصال 

شكر جزيلا ويبقى ان اغير عرض ديبجريد
0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته  

 

أرسلت لحضرتك صورة 

 

فك الضغط بتاع المكتبة وشغلها  

 

حطها فى مكان البرنامج أو System32

 

post-275323-0-80420600-1370823460_thumb.

msado60_Backcompat_i386.rar

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

شكرا اخى الكريم عرفات

الحمد لله تم الاتصال بس اناعاوز اعرض بشرط cvaout من ارقام  حتى بعد ان اكتب رقم السائق يتنقل السجل لجدول تانى  

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

ممكن توضح أكتر 

بمعنى  تقول 

جدول كذا موجود فيه كذا عايز إستعلام عن كذا

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

[table]
Private Sub Form_Load()
poolconnection
Rs.Open "Select TN,VMake,VModel,VColor,VPlate,VCity,CVAIN,CVAOUT,PDate,PTime,RDate,RTime,DDate,DTime FROM VpmsDialog where cvaout like'" & a & "'", , Cn, 1, 3


Set DataGrid1.DataSource = Rs
Set DataGrid2.DataSource = Rs

DataGrid1_Properties
[/table] عندما ارغب فى اضافى سيارة جديدة زر add vehicle المفروض ان كما فى الصورة العمود الاخضر يكون خالى من البيانات وبعد خروج السيارة ينتقل السجل الى جدول اخر  data backub انا حاولت التعديل فى الكود المرفق ولكن النتيجة خطأ  وكتبت الكود دة فى المديول public a as string  post-273566-0-04729300-1371045377_thumb.

تم تعديل بواسطه خالد مسعود
0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

  • يستعرض القسم حالياً   0 members

    لا يوجد أعضاء مسجلين يشاهدون هذه الصفحة .