• 0
magdy_31

اريد مساعدة تعليمية

سؤال

اريد انشاء loginpage.jsp وربطها بال web serves وان ال web serves يتاكد من البينات اللى جاية من ال database ويعمل login لو البينات صحيحة :wacko:  ببرنامج Eclipse

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

3 إجابة على هذا السؤال .

  • 0

هو مفيش رد خالص

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

أين محاولتك؟

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

الحمد لله اتممت المحاولة وعملت بروجيكت يضيف فى الداتا بيز ويجيب البينات وصفحة الدخول بال servlet & jsp

ودلوقتى بعملها بال RESTfull webserves 

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

من فضلك سجل دخول لتتمكن من التعليق

ستتمكن من اضافه تعليقات بعد التسجيل



سجل دخولك الان

  • يستعرض القسم حالياً   0 members

    لا يوجد أعضاء مسجلين يشاهدون هذه الصفحة .