• 0
radiosameh

مساعدة في كيفية عمل تحديث لصفحات jsf

سؤال

انا عامل برنامج شبة الميل بالظبط ممكن اني ارسل رسالة لاصدقائي او اخزنها دون الارسال ولكن المشكلة ان في حالة تعديل الرسائل سواء في الارسال او التخزين لابد من عمل ريستارت للسيرفر حتي اتمكن من عرض التغييرات الجديدة فهل من طريقة لعرض البيانات من الجدول فور تحديث البيانات دون عمل اعادة تشغيل للسيرفر

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

9 إجابة على هذا السؤال .

  • 0

متشكر جدا لسرعة الرد بس هي كل الحكاية ان عندي وليكن جدول بيعرض من داتا بيز فلما اعدل في الجدول عن طريق الjsf لازم اعمل ريستارت للسرفر عشان الداتا تظهر بعد التعديل فهل من طريقة غير الاجاكس

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

يعني وليكن الجدول متكون من 10 صفوف وفي زرار بيمسح صف بعد ماضغط علي الزرار دة بينفذ العملية في الداتا بيز ولكن الجدول بيظل كما هو الي ان اعمل ريستارت للسرفر فهل من حل سوء الاجاكس

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

رستارت للسيرفر ؟؟؟؟؟؟

لما تعيد فتح الصفحة من جديد reload هل تظهر البيانات صحيحه في الصفحة.

1

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

لا للاسف لما اعمل reload الصفحة بتظل محتفظة بالداتا قبل التعديل ولازم اعمل ريستارت للسرفر عشان تظهر الداتا بعد التعديل فانا عايز اخلي الصفحة تظهر التعديل اول مااعمل اكشن عالصفحة

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

لا للاسف لما اعمل reload الصفحة بتظل محتفظة بالداتا قبل التعديل ولازم اعمل ريستارت للسرفر عشان تظهر الداتا بعد التعديل فانا عايز اخلي الصفحة تظهر التعديل اول مااعمل اكشن عالصفحة

أتمنى تضع كود التعديل الذي تستخدمه هنا ...

وكذلك كود الصفحة ...

وماهي نوع قاعدة البيانات التي تستخدمها ؟

تم تعديل بواسطه JAVA FOR ALL
0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0
لا للاسف لما اعمل reload الصفحة بتظل محتفظة بالداتا قبل التعديل ولازم اعمل ريستارت للسرفر عشان تظهر الداتا بعد التعديل فانا عايز اخلي الصفحة تظهر التعديل اول مااعمل اكشن عالصفحة

لا يوجد شئ في برمجة الويب مطلقا بهذا المعنى ..... حتما هناك خطأ ما أنت ترتكبه أثناء البرمجه ..

ضع الكود حتى نستطيع المساعده

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

صنف. Java bean الذي تستخدمه في jsf هل يتم حفظه في request or session

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

كل الحكاية ان عامل الصفحات كلها session scopped فلما باستدعي الصفحة لاول مرة طبعا بتتخزن في session map وبتفضل محتفظة بالقيمة مهما استدعيها تاني لانها بتبقي اتخزنت خلاص وبالتالي لازم اعمل ريستارت للسرفر لاعادة ملئ الصفحة من جديد مثال عندي جدول بيجيب بيانات من قاعدة البيانات فكانت المشكلة اني لما امسح صف او اعدل في الجدول عن طريق دالة في الjsf كانت بتتعدل في الداتا بيز اما في العرض مكانتش بتتعدل لانها كما زطرت بتكون متخزنة في session وكان الحل ان اضيف للميثود قيمة bean = null وابدا استدعي الbean من تاني

;(FacesContext.getCurrentInstance().getExternalContext().getSessionMap().put("outboxBean", null

ومتشكر جدا للرد

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

من فضلك سجل دخول لتتمكن من التعليق

ستتمكن من اضافه تعليقات بعد التسجيل



سجل دخولك الان

  • يستعرض القسم حالياً   0 members

    لا يوجد أعضاء مسجلين يشاهدون هذه الصفحة .