• 0
com.jkelany

سوبر ماركت الكيلانى - JKelany Super Market

سؤال

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

اضع اليوم بين ايديكم برنامج بسيط وصغير

فهو برنامج تطبيقى لسوبر ماركت صغير

يمكنكم مشاهده ذلك

عبر التحميل من على الموقع التالى ( اسف ياعموو علاء المره دى البرنامج كبير شويه :) )

http://www.mediafire...8bis5lag1nmid2g

قاعده البيانات مرفقه مع الملف ( MySQL )

والمكتبات الخاصه بالـ iReport 4.0.1 لاستخدامها فى انشاء الفاتوره

ويمكنك تحميل الكود مع قاعده البيانات فقط بدون مكتبات من هنا

JKelany Super Market.zip

ومنتظر اى تعليقات او اراء

هناك تطوير للفكره لكن خطرت على بالى عندما كنت انفذها

وهو ان اقوم بعمل جدول خاص بالاصناف لكى لا اقوم بكتابه الصنف او سعره الحالى بيدى

لكن ان شاء الله تطويرها مستقبلياً

او اى حد عجبه الموضوع وعاوز يطورها

بالتوفيق

تم تعديل بواسطه Mahmoud Kelany
1

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

20 إجابة على هذا السؤال .

  • 0

Screenshots

post-217802-011280100 1312841414_thumb.p

post-217802-087803400 1312841418_thumb.p

post-217802-042430900 1312841400_thumb.p

post-217802-035050900 1312841393_thumb.p

post-217802-038205600 1312841390_thumb.p

post-217802-068419300 1312841383_thumb.p

post-217802-042288800 1312841380_thumb.p

post-217802-064000400 1312841377_thumb.p

طبعا الصور موضحه كل شىء بتشرح نفسها ROFL.gif

1

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

مجهود رائع ..

كالعادة يامحمود شغل متقن !

تحياتي لك

تم تعديل بواسطه JavaPorgrammer
0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

مجهود رائع ..

كالعادة يامحمود شغل متقن !

تحياتي لك

اشكرك :)

بس جميل موضوع شغل متقن دا :)

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

السلام عليكم .....بعد التحيه لك ولهذا المنتدي الرائع

أنا نزلت البرنامج ......وشغلته ولكن يوجد مشكله ....لا يضيف اى مستخدم جديد

بالنسبه لل Database اين يتم وضعها ...هل تبقى كما هي ام لها مسار مخصص لها.......

جزاكم الله خيرا

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

يتم وضع قاعده البيانات فى محرك الـ mySQL

لم اخذ فالاعتبار ان قاعده البيانات غير موجوده

كنت على عجاله من امرى فى انهاء البرنامج لايضاح فكره معينه

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

دائما مبدع اخي محود وفقك الله

وشكرا

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

بالنسبة للReport مش بتظهر عندى .............خالص ؟؟؟؟؟انا مش عارف ايه السبب

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

دائما مبدع اخي محود وفقك الله

وشكرا

اشكرك اخى الكريم

وفقنا الله جميعا الى ما يحبه ويرضاه :)

بالنسبة للReport مش بتظهر عندى .............خالص ؟؟؟؟؟انا مش عارف ايه السبب

قم باضافه المكتبات الى المشروع

ستجدها مرفقه بداخل الـ dist folder وموجوده داخل الـ lib folder

قوم باضافتها الى الـ netbeans

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

يا باشمهندس ......طبعا انا ضايف المكتبات كلها ..........بس مش عايزه تقرا عندى خالص لما بعمل Reports

أانا بعمل الفاتوره عادى وشغاله تمام ...[س ال reports مش عايزه تشتغل......

جزاك الله خيرا

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

على الأقل ارفع الشيفرة بدون المكتبات يا حج محمود

لازم نمص دمك يامعلم :)

تحياتي

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

يا باشمهندس ......طبعا انا ضايف المكتبات كلها ..........بس مش عايزه تقرا عندى خالص لما بعمل Reports

أانا بعمل الفاتوره عادى وشغاله تمام ...[س ال reports مش عايزه تشتغل......

جزاك الله خيرا

طب ما هو التقارير عباره عن فاتوه فقط

دا اللى عملته

هو انك تظهر الفاتوره بس وبدال بتظهر معاك فخلاص تمام هو دا المطلوب

على الأقل ارفع الشيفرة بدون المكتبات يا حج محمود

لازم نمص دمك يامعلم :)

تحياتي

تم رفعها وتعديلها فى رأس الموضووع :)

مص يا حاج براحتك :D

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

السلام عليكم

ماعليش اخي انا لسة داخل اتعلم الجافا فياليت تشرح كيفية فتح المشروع بالنوتبيس واضافة قاعدة البيانات

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

السلام عليكم

ماعليش اخي انا لسة داخل اتعلم الجافا فياليت تشرح كيفية فتح المشروع بالنوتبيس واضافة قاعدة البيانات

تم تعديل بواسطه Mahmoud Kelany
1

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

Salam Alikoum

Thanks brother for this project,

Delete

and

Reports are not working

your help is appreciated.

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

Salam Alikoum

Thanks brother for this project,

Delete

and

Reports are not working

your help is appreciated.

وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته

الاثنين يعملان بدون ادنى مشكله

كما فى الصوره التقرير ظاهر بشكل تمام

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

I created two bills

When I select the first one and then click Report I got an exception

The Document has no pages.

when I select the other biill and click Report, nothing happened.

jazakoum Allah khairan

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

I created two bills

When I select the first one and then click Report I got an exception

The Document has no pages.

when I select the other biill and click Report, nothing happened.

jazakoum Allah khairan

لا اعلم ربما تكون لديك مشكله فى عمليه التشغيل

لكن لدى يعمل بكل كفاءه

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

اخوي محمد بارك الله فيك على هالمجهود الرائع

لو بالامكان ترجع ترفع رابط الفيديو

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

اخوي محمد بارك الله فيك على هالمجهود الرائع

لو بالامكان ترجع ترفع رابط الفيديو

محمود وليس محمد

تم تعديل الفيديو (لان انا كنت اغلقت الحساب الخاص باليوتيوب)

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

محمود وليس محمد

تم تعديل الفيديو (لان انا كنت اغلقت الحساب الخاص باليوتيوب)

اعتذر على الخطأ الغير مقصود وشكرا على سرعه الرد

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

من فضلك سجل دخول لتتمكن من التعليق

ستتمكن من اضافه تعليقات بعد التسجيل



سجل دخولك الان

  • يستعرض القسم حالياً   0 members

    لا يوجد أعضاء مسجلين يشاهدون هذه الصفحة .