• 0
Ahmed Abd El-Rasoul

ازاى اعمل shopping

سؤال

ازاى اعمل shopping ع الموبايل ؟ dry.gif

يعنى اعمل سيرفلت وداتا بيز واربطهم بالموبايل هل هذ سهل ؟ confused_smile.gif

ياريت المساعدة من فضلكم

وجزاكم الله خيرا

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

5 إجابة على هذا السؤال .

  • 0

ازاى اعمل shopping ع الموبايل ؟ dry.gif

يعنى اعمل سيرفلت وداتا بيز واربطهم بالموبايل هل هذ سهل ؟ confused_smile.gif

ياريت المساعدة من فضلكم

وجزاكم الله خيرا

تقريبا بالنسبه للى انت عاوز تعمله

فالموبيل عباره عن عرض فقط

هتقوم مثلا بعرض السلعه

وتعرض الكمية المتوفره منها

وسعر كل واحده

وتجعل المستخدم يختار الكمية اللى هو عاوزها

ويكتب العنوان ويتسجل البيانات فى قاعده البيانات وهكذا

التخزين هيكون ف قاعده البيانات

والتعامل والمنطق نفسه هتكون عن طريق الـ Servlets

والـ GUI عن طريق الموبيل

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

تمام انا عارف الكلام ده يا محمود بس محاولتش اعمل اى شىء حسيت انه كبير جدا

ومتعب ياريت مثالwacko.gif يا محمود

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

تمام انا عارف الكلام ده يا محمود بس محاولتش اعمل اى شىء حسيت انه كبير جدا

ومتعب ياريت مثالwacko.gif يا محمود

مش كبير ولا حاجه

لكن هو هياخد شويه وقت لان عندك تلات حاجات قاعده بيانات و Servlet , Mobile

بصراحه مثال صعب اووى علشان منشغل جدا

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

اه فعلا

لا ولا يهمك يا حوده بس لما تفضى ان شاء الله مثال صغير كده عليه

تسلملى يا محمودsmile.gif

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

فاكر المثال اللى انا اديته ليك قبل كدا

ما هو نفس النظام

بتاع قائمه الاصدقاء

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

من فضلك سجل دخول لتتمكن من التعليق

ستتمكن من اضافه تعليقات بعد التسجيل



سجل دخولك الان

  • يستعرض القسم حالياً   0 members

    لا يوجد أعضاء مسجلين يشاهدون هذه الصفحة .