• 0
koko_roro

كود مش شغال فى الصفحة ال aspx بس شغال فى الصفحة ال html

سؤال

السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

كنت واضع كود فى صفحة استاتيك html عشان ياخد المتغيرات user name & password و يوديهم لصفحة تانية وكان شغال بس لما حطيتة فى صفحة عملها بل دوت نيت وامتدادها aspx مشتغلش ارجو المساعدة

دا كان الكود

<form class="loginform" id="login" method="post" action="http://www.sitename.com/elearning/login/index.php">

<span class="txt-black-title-bold">

<label for="login_username">

Username:</label>

<input class="loginform" type="text" name="username" id="login_username" value="" />

</span>

<span class="txt-black-title-bold">

<label for="login_password">

Password:</label>

<input class="loginform" type="password" name="password" id="login_password" value="" />

<br>

<br>

</span>

<span class="txt-black-title-bold">

<input type="submit" value="  Login  " />

</span>

</form>

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

6 إجابة على هذا السؤال .

  • 0

الكود عمل بدون مشاكل معى

ما رسالة الخطأ التى ظهرت لديك تحديداً

تم تعديل بواسطه طارق إبراهيم
0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

يبدو انك تستخدم ال php فكيف ستقوم بالتعامل ع ملفات البي اتش بي ضمن بيئة الددوت نت

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

اخى x-file هو يقوم بتمرير البيانات لصفحة PHP و هذه البيانات يتم قرائتها من خلال HTML Controls اى انه لا يوجد اى Server Side Events متعلقة بهذه ال Form سيتم معالجتها من خلال ال CLR

1

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

انة لا يرسل رسالة خطأ بل انة لا يستجيب لأى شىء عند الضغط على الزر فكأننى لم اضغط علية ولا يتم تمرير بيانات ولا أى شىء

وقد ارفقت الصفحة حتى تروهوا بأنفسكم

WebSite1.zip

تم تعديل بواسطه koko_roro
0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

السلام عليكم ورحمة الله

قم بإخراج الـform الخاص بـphp خارج الخاص بـASP.Net هكذا



<body>
<form id="form1" runat="server">
<div>


</div>
</form>


<form class="loginform" id="login" method="post" action="http://www.sitename.com/elearning/login/index.php">
<label for="login_username">
Username:</label>
<input class="loginform" type="text" name="username" id="login_username" value="" />
<label for="login_password">
Password:</label>
<input class="loginform" type="password" name="password" id="login_password" value="" />
<br>
<br>
<input type="submit" value="  Login  " />
</form>


تم تعديل بواسطه Ahmed Moosa
0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

بس كدة هتكون فية مشكلة وهيا ان الفورم بتاع اللوجن اللى بيودى المتغيرات لصفحة ال php هيكون فى اخر الصفحة لأن الكود بتاعة هيتحط تحت كود الا asp.net يعنى مش هقدر احطة فى المكان اللى عاوز احطة فية فى التصميم للصفحة

انا كنت لقيت حل للموضوع دا فى موقع اجنبى بس مش عارف اطبقة على الصفحة عندى

دا رابط الموضوع

http://www.c-sharpcorner.com/uploadfile/desaijm/asp.netposturl11282005005516am/asp.netposturl.aspx

يا ريت تساعدونى خزاكم الله خيرا

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

من فضلك سجل دخول لتتمكن من التعليق

ستتمكن من اضافه تعليقات بعد التسجيل



سجل دخولك الان

  • يستعرض القسم حالياً   0 members

    لا يوجد أعضاء مسجلين يشاهدون هذه الصفحة .