• 0
islaam

ممكن حدد يساعدني في هذا الكوود

سؤال

يا جماعة كنت عاوز حد يساعدني في الكود دا عبارة عن ساعة وتاريخ والشهر واليوم انا تعبت فيه بجد وعاوز اضيف معاه التاريخ الهجري

<div id="clock">Loading...</div>
<script type="text/javascript">
try
{
function refrClock()
{
var d=new Date();
var s=d.getSeconds();
var m=d.getMinutes();
var h=d.getHours();
var day=d.getDay();
var date=d.getDate();
var month=d.getMonth();
var year=d.getFullYear();
var days=new Array("الجمعة","Tالخميس","الاربعاء","الثلاثاء","الاثنين","الاحد","السبت");
var months=new Array("يناير","فبراير","مارس","أبريل","مايو","يونيو","يوليو","أغسطس","سبتمبر","أكتوبر","نوفمبر","ديسمبر");
var am_pm;
if (s<10) {s="0" + s}
if (m<10) {m="0" + m}
if (h<10) {h="0" + h}
if (h>12) {h-=12;am_pm = "مساءً"}
else {am_pm = "صباحاً"}
document.getElementById("clock").innerHTML=days[day] + " " + date + " من " + months[month] + " " + year + " " + h + ":" + m + ":" + s + " " + am_pm;
setTimeout("refrClock()",1000);
}
refrClock();
}
catch (error)
{
alert(error.description);
}
</script>

لما بيجي يظهر في الصفحة بيظهر بالطول يعني

مثال : السبت 8 مارس 2008 الساعة

انا مش عاوزه كده انا عاوزه يبقى

السبت

8 مارس 2008

الساعة

وكنت عاوز اضيف معاه التاريخ الهجري ويبقى زي كده

السبت

30 صفر 1424

8 مارس 2008

الساعة

اللى يعرف يا جماعة مبخلش عليا منتظر ردكم او اي حد عنده كوووود اللى بيظهر بالتاريخ في موقع طريق الاسلام يبقى مشكور

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

8 إجابة على هذا السؤال .

  • 0

يا جماااااااااااااااااااااااااعة حد ريد عليا

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

document.getElementById("clock").innerHTML=days[day] + " " + date + " من " + months[month] + " " + year + " " + h + ":" + m + ":" + s + " " + am_pm;

إجعله

document.getElementById("clock").innerHTML=days[day] + " " + date + " من " + months[month] + " " + year + "
" + h + ":" + m + ":" + s + " " + am_pm;

أما التاريخ بالهجري في الجافاسكريبت مش عارف.

لكن هناك كود php لو مهتم .....

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

انا الصراحة مش عارف اقولك ايه دي حاجه هيفة اووي وانا مكنتش واخد بالى منها انا عاوز ابوووووووووووووووووووسك انا احترت فيها كتير اوووي اووي علشان اعملها وانت جيت في لحظة عملتها بارك الله فيك ويارب يبقى في مزان حسناتك ممكن بقى تجبلي كود الهجري تبقى عملت معايا واجب جامد جدا وكان في كود تاني عاوز استشيرك فيه لو مفيهاش تقل وانا مستني ردك

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

مشكور اولا على الكود بتاع التاريخ الهجري

تعالى بقى نقوم الكوووووووود اللى هحطه دا الكود عبارة عن ايه بيفتح داخل صفحة ومهما كبر الصفحة بتتطول معاها الصفحة الرئيسية مثلا عندنا صفحتين أ - ب

أ= الصفحة الرئيسية اللى عليها كل حاجه

ب= الصفحة الداخلة في وسط الصفحة الرئيسية

الكود دا بقى بيعمل ايه بيخلي صفحة ب تفتح داخل صفحة أ حسب طولها يعني لو صفحة ب فيها رغي كتير وكلام تفتح في صفحة الف كاملة من غير اي اسكرول تمام تعالى بقى نشوف الكود

<script language=JavaScript> 
<!--
[color="#FF0000"]function calcHeighta()
{
var the_height1=document.getElementById('the_iframe1').contentWindow.document.body.scrollHeight;//find the height of the internal page
document.getElementById('the_iframe1').style.height=the_height1;//change the height of the iframe
} [/color]
function MM_preloadImages() { //v3.0
var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
if (a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a[i];}}
}
//-->
</SCRIPT>
<script language=JavaScript>
<!--
var InternetExplorer = navigator.appName.indexOf("Microsoft") != -1;
// Handle all the the FSCommand messages in a Flash movie
function load_DoFSCommand(command, args) {
var loadObj = InternetExplorer ? load : document.load;
//
// Place your code here...
//
}
// Hook for Internet Explorer
if (navigator.appName && navigator.appName.indexOf("Microsoft") != -1 &&
navigator.userAgent.indexOf("Windows") != -1 && navigator.userAgent.indexOf("Windows 3.1") == -1) {
document.write('<script LANGUAGE=VBScript\> \n');
document.write('on error resume next \n');
document.write('Sub load_FSCommand(ByVal command, ByVal args)\n');
document.write(' call load_DoFSCommand(command, args)\n');
document.write('end sub\n');
document.write('</SCRIPT\> \n');
}
//-->

function MM_showHideLayers() { //v6.0
var i,p,v,obj,args=MM_showHideLayers.arguments;
for (i=0; i<(args.length-2); i+=3) if ((obj=MM_findObj(args[i]))!=null) { v=args[i+2];
if (obj.style) { obj=obj.style; v=(v=='show')?'visible':(v=='hide')?'hidden':v; }
obj.visibility=v; }
}


function setHome()
{
document.body.style.behavior='url(#default#homepage)';
document.body.setHomePage('http://www.urnamesite.com);

دا الكود اللى بيتحط في الهيدر واللى بالون الاحمر دا الاساس

<IFRAME id=the_iframe1 name=I1 
src="../../My%20Web%20Sites/home_main.jsp"
frameBorder=0 width="100%" scrolling=no onload=calcHeighta();
height=14> An iframe for home_main.htm</IFRAME></TD></TR>

دا الكود بتاع الفرام صفحة ب

المشكلة هنا بقى ايه ان كل ما اجي احط الكود الصفحة ماتشتغلش لزمن في اطارات معينة يعني لزمن اعمل جداول او اجيب الجداول واضفها دا تشتغل ولو ضفت قوائم ولا حاجه مشتغلش كل ما اجي اعمل حاجه برده تقف ومشتغلش ارجع كل حاجه زي مكانت تشتغل كويس لحد ما اتجننت وكمان انا عاوز ارفع الصفحة الرئيسية بتاعت الموقع ومش عارف فا لو فيه تعديل بسيط في الكود دا علشان يشتغل كويس معايا في اي صفحة انا اعملها تبقى مشككوووور اوي

ويا سلام بقى لو جبتلي اخبار الجزيرة اللى بتظهر بالصور والفلاش كود او حتى وصلة من xml بتاعتهم تبقى برنس ومستني ردك يا باشا

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

يا جماعة محدش رد عليا في الكود الاخير دا اتعامل معاه ازي

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

الوسم

 

ينشئ سطرا جديدا

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

مش مجمعة معايا ممكن تشرحلي اكتر

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

  • يستعرض القسم حالياً   0 members

    لا يوجد أعضاء مسجلين يشاهدون هذه الصفحة .