ahmed3la

دورة كاملة لاحتراف صناعة البرمجيات الخاصة بالتعامل مع قواعد البيانات

58 ردود في هذا الموضوع

جزاك الله خيرا..موضوع جميل وشيق وانا معاك لحد حته معينة من الشرح (مش لاقيها فين ) وهي حتي :-

**ولكن إلي هنا لا يمكن عرض الجدول في الأداة لسبب أنك معرفتوش ذلك ويتم ذلك من خلال خاصية خاصة بأداة DBGrid وهي الخاصية DataSource عند الضغط عليها سيتم ظهور قائمة بها أسماء أدوات Data Control الموجودة علي الـ Form والتي قمنا بربطها بقاعدة البيانات والجدول المطلوب وبذلك قد أعلمته أنه سوف يأخذ بياناته أداة الـ Data Control وبناء علي ذلك في الكود سوف نخاطب مين هنا أداة DBGrit أم Data Control طبعا سيتم التعامل مع Data Control **

ممكن يا جماعة حد يوضح ليه فين الكلام اللي تحته خط ..ومنتظرين من حضرتك باقي الشرح...

تم تعديل بواسطه mohgahfer
0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

شكرااااااااااااااااااااااااااااااااااا

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

بسم الله الرحمن الرحيم

بالنسبة لموضوع الذي تم أخفاء الصور الخاصه به هذا ملف Word بأصل الدرس

وسوف أعود لتكملة المشور ربنا يسهل ومش عاوز حد يزعل مني علي التأخير خلاص هانت أريد منكم الدعاء لي بالتوفيق

والسلام عليكم

DAO1.rar

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

السلام عليكم

error بيظهر عند الضغط على مفتاح creat tabel مرتين لأن الجدول موجود داخل قاعدة البيانات بالفعل

أرجو كتابة كود لحل المشكلة

شكراً

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

كيف اوصل ال DBGrid بقاعده البيانات بالكود اى بدون استخدام data control

ولكم منى جزيل الشكر وبارك الله فيك

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

thanks friend , as you know the base of date that i have it countaine (ID, age, City. Picture) so when i connect it under vb6.0 it work very well, except i cant see the pic under vb6.0

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

من فضلك سجل دخول لتتمكن من التعليق

ستتمكن من اضافه تعليقات بعد التسجيل



سجل دخولك الان

  • يستعرض القسم حالياً   0 members

    لا يوجد أعضاء مسجلين يشاهدون هذه الصفحة .