• 0
الحذر

عند تنفيذ امر الجافا سكربت يتنفذ كله؟!؟؟!

سؤال

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

اولا مبروك على القسم

ثانيا ان امشكلتي مع اجافا سكربت اني ابغى اسوي امر php داخل امر الجافا سكربت

انا ابغى اسوي امر و هو حذف اسم من قاعدة بيانات mysql لما المستخدم يضغط على زر الخروج من الصفحة الي هو X الي موجود في الركن

انا سويه لكن الامر يتنفذ اول ما افتح الصفحة

هذا هو الكود

<!doctype html public "-//W3C//DTD HTML 4.0 //EN"> 
<html>
<head>
<title>Title here!</title>
</head>
<body>

<?
$link=mysql_connect("localhost","root","")
or die ("There is an error when to connect to the data base,Plese check with the admin");

?>
<script>

window.onunload = function() { '<?$link=mysql_connect("localhost","root","")?>'}

<?php mysql_select_db('timer',$link);?>

window.onunload = function() {'<?$result=mysql_query("delete from check")?>' }

</script>

</body>
</html>

ان شاء الله ان موضوعي واضح

اروجو الافادة

و السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

2 إجابة على هذا السؤال .

  • 0

السلام عليكم,

البيانات الى انت عايزها تحذفها على السيرفر و الـ JavaScript بتشتغل على الـ client , لازم تتصل بالسيرفر بأى شكل يريحك, بحيث تديله طلب انك تحذف الى انت عايزه.

يعنى مثلا ممكن تستخدم الـ ajax فى انك تطلب ملف اسمه delete_data.php و تبعتله مثلا قيمة ID الريكورد الى عايز تحذفه, ممكن تلقى نظرة على المواضيع الى كانت بتسأل عن ajax هنا فى القسم قبل كدة.

المهم حاليا حاجة مهمة لازم تتعود عليها, هى انك لمة تعمل كود زى الى انت كاتبه فوق, لمة تيجى تستعرضه فى المتصفح, دايما اضغط كليك يمين و اختار view source عشان تعرف ايه اللى وصل للمتصفح و هل هو دة الى انت كنت عايزه يظهر ولا لا, دة حيعلمك حات كتير بسرعة إن شاء الله.

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

و صلتاو صلت الفركة و مشكور على الرد و ان شاء الله راح اجرب الطريقة

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
زوار
This topic is now closed to further replies.

  • يستعرض القسم حالياً   0 members

    لا يوجد أعضاء مسجلين يشاهدون هذه الصفحة .