• 0
ahmed es

Mido Style progress bar

سؤال

وجد اداه جميلة Progress bar

الاداه فى المرفقات مع مثال عليها :rolleyes:

هناك ملوحوظة صغيوورة ابحث جيدا فى الاداه واذا عرفتها ستكون مفاجاة لكم

Style_progbar.rar

تم تعديل بواسطه حريف برمجة
0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

35 إجابة على هذا السؤال .

  • 0

كويسة

حاولت اعرف المفاجأة، لكن ما قدرت

على فكرة، فيها خطأ، الحدث mouse move لا يتم تنفيذه إلا عند خروج الماوس عن الأداة وليس عند تحريك الماوس على الأداة

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

ادخل على About وستعرف على العموم حتى لايكون الموضوع ممل فالاداه من تصميمى اما بالنسبة لحدث Mousemove فهذا الحدث كنت اجرب شيا ونسيت ازالته فلا يوجد لاداة البروجريس بار اى احداث الا اذا كنتم تريدون احداث للاداه انا تحت امركم واريد ان ارى اقتراحتكم للتطوير واحد فقط علق

بالنسبة للسورس كود هل اضعه الان ام عندما انتهى من الاداه ساترك الامر لكم

شكر خاص لمحمد سيد Msayed2004 ولكن موضوع رسم الكابشن بالاي بي اى به مشاكل اذا كان هناك شئ مرسوم فعلا على الفورم وارجو منه عندما ينتهى من قائمة (thens) وهو يعرف ما اقصد يبدا فى التعاون معى لرسم ادوات الاستايل هذة الاداه جائت لقطع سللسلة yomna controls لمحمد سيد

الان اريد الابلاغ عن اى بجز

وشكرا لكم ومغسييييييييييييي بوكووووووووووووووووو :lol:

تم تعديل بواسطه حريف برمجة
0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

برجاء رفع المشروع ( أنا لا أجرب أدوات Binary ) , بالنسة لموضوع رسم الـ Caption ممكن تجرب أمر Print بس طبعا مفيهوش أمكانيات كتيرة.

بالنسبة للأحداث بالـ Progress Bar البعظ بيفضل وجود حدث Progress Changed.

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0
برجاء رفع المشروع ( أنا لا أجرب أدوات Binary )

هل معنى هذا انك لم ترى البرنامج من الاصل :angry: اذا لن ارفع المشرووع

بالنسة لموضوع رسم الـ Caption ممكن تجرب أمر Print بس طبعا مفيهوش أمكانيات كتيرة.

لو جربت البرنت ستضع النص فى نهاية الفورم وانا اريد ان اضعها فى النصف سابحث فى دوال الاى بى اى

بالنسبة للأحداث بالـ Progress Bar البعظ بيفضل وجود حدث Progress Changed.

قد وضعت الحدث بالاسم انت تامر اخ محمد اتص بيا على الماسنجر هديك المشروع المعدل

بعد ما ينتهى بالكامل سارفعه هنا فى المنتدى -_-

من يريد السورس كود قد وضعته على موقع Plane-source-code من هنا

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

تقدر تستخدم

UserControl.CurrentX = #
UserControl.CurrentY = #

قبل الـ Print

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

الأخ الفاضل ...

مثال رااااائع... وان شاء الله بداية لمجموعة محترفة من الـ User Controls

أو بذور شركة MidoSoft :)

تمنياتى بالتوفيق ومزيد من النجاح

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0
تقدر تستخدم

كود

UserControl.CurrentX = #
UserControl.CurrentY = #

خلاص ونفعت والحمد لله

الأخ الفاضل ...

مثال رااااائع... وان شاء الله بداية لمجموعة محترفة من الـ User Controls

أو بذور شركة MidoSoft

تمنياتى بالتوفيق ومزيد من النجاح

يا سيدى مش قوى يعنى ميل جيتس ابتدى ب Melsofoft لا .

شكرا لك مهندسنا اساما

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

بداية موفقة , حاول تضيف خواص زى الـ Segmentation و الـ Border Style و Gradient Color بدل لون واحد و متنساس المفروض لما الـ Value توصل للـ Max property الـ Bar المفروض يقف و كمان ممكن تخليه يظهر Error زى بتاع Microsoft

و كما أختيار أن كان المطلوب منه يبقى Horizontal و لا Vertical

ربنا يوفقك

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0
بداية موفقة , حاول تضيف خواص زى الـ Segmentation و الـ Border Style و Gradient Color بدل لون واحد و متنساس المفروض لما الـ Value توصل للـ Max property الـ Bar المفروض يقف و كمان ممكن تخليه يظهر Error زى بتاع Microsoft

هو فعلا بيقف عند الماكس لكن انه يطلع ارور مش لطيفة وضفتله كمان خاصية Scrolling بشكل Smoth او الكس بى كمان حطيت اختيار لطباعة النسبة المؤوية وهى خاصية Text لكن الطريقة الى استخدمتها فى رسمة ضعيفة مش هقدر اخلى الاوان Customizable وخاصية الsegmentation تم اضافتها باسم الاكس بى فى خاصية Scrolling انا مش راضى ارفع المشروع دلوقتى الا لما يكمل مش عاوز ازود اعباء على المنتدى + انى عاوز الموضوع يبقى منظم ولو انت فاتح المسنجر عاوز اتناقش معاك انا فاتح دلوقتى

و كما أختيار أن كان المطلوب منه يبقى Horizontal و لا Vertical

بالنسبة للخاصية دى انا شغال فيها دلوقتى

طلب من المشرف هانى HnHn يقوم بعمل موضوع يجمع المواضيع الفرعية لادوات الكتيف اكس لكل اعضاء المنتدى المفتوحة المصدر ويثبتة هيخلى المبتدئين يستغنوا عن كثرة استخدام الادوات الجاهزة لكثرة مشاكلها عند عمل سيت اب للبرنامج + ان معظمها ديمو

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

تم تطبيق كل ما طلبة محمد سيد تقريبا لكن هناك مشكلة ان الاداه اصبحت ثقيلة الى حد ما للاسف سارى ما هو الموضوع ربما سارجع الى مانور البروسيسور واعرف كل تعليمة من تعليمات الفيجوال بيسيك بتاخد كام Cycle زى لغة الاسمبلى الى مجننانى :lol:

لا تستعجلو على السورس كود ساضعة بعد محاولة جعل الاداه خفيفة على النظام وتصميم شاشة الخصائص لكثرتها الان

انا ايه الى دخلنى فى برمجة الاكتيف اكس بس :angry: منا كنت مستريح ياساتر :blink: دى رخمة بشكل الله يجازى الى كان السبب <_<

ادعولى يا اخوان انا ارفق صورة للاداه وبرنامج ايضا مدمجة بداخله اريد اقتراحاتكم على الشكل وسلا

البرنامج فى المرفقات

37d5c9d507.JPG

Mido_progressbar.rar

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

أحيانا الـ Border بتظهر كـ 4 خطوط و ده مش ظريف , المفروض يكونوا على هيئة مستطيل , إلا مين اللى كان السبب هاه :lol: ؟

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

بالنسبة للحدود انا للاسف استخدمت الشيب لان بالاكواد بتبوظ اكتر مش عارف انا الى بهيس ولا الجهاز :(

إلا مين اللى كان السبب هاه

انت طبعا :angry:

لكن اقصد ربنا يجزيك خير :lol:

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

بالنسبة للاخ جمال الشامى الاداه الاولى فى موقع Planet source رئيتها قبل ذلك وشكلها جميل لكن المشكلة فى الريسيز

اما الاداه الثانية Style progress bar فهى من تصميمى وشكرا على مشاركتك

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0
sorry, I do not understand why intent to participate

no, we need ur paticipation

but Thank you for the tool

You welcome

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

coffee.gif مجهود جميل اخ حريف برمجة

طلب من المشرف هانى HnHn يقوم بعمل موضوع يجمع المواضيع الفرعية لادوات الكتيف اكس لكل اعضاء المنتدى المفتوحة المصدر ويثبتة

180.gif

ما عنديش مانع ... بس يدا بيد في تجميع هذه المواضيع وارسالها في رسالة خاصة او طرحها في موضوع وانا سأقوم بتثبيتها

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

طبعا ساحاول لكن بما اننى لست عضو قديم فى المنتدى فلا يمكننى تجميع كل الادوات لكن كل ما اعثر عليه سارسله

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0
طبعا ساحاول لكن بما اننى لست عضو قديم فى المنتدى <_<

مومشكلة .... كل شي بالبحث يصبح قديما ويمكن الوصول اليه :lol:

اويمكننا التعاون فكل واحد يبحث عدد من الصفحات ... مثلا انا من 1 الى 50 وانت من 50 الى 100 وهكذا

تم تعديل بواسطه HnHn
0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

كل منا له فهرسة وترتيب للمواضيع ووووو.......................

الافضل ان لكل عضو موضوع يضعه بنفسه او يراسلك به وانا تحت امرك فيما تطلبة

بالمناسبة انا خلصت الاداه ارفقها الان ولا انتظر

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0
مومشكلة .... كل شي بالبحث يصبح قديما ويمكن الوصول اليه :lol:

اويمكننا التعاون فكل واحد يبحث عدد من الصفحات ... مثلا انا من 1 الى 50 وانت من 50 الى 100 وهكذا

ممكن بس مش 50 صفحة مرة واحدة ;)

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

الله يوفقك أخ حريف

أداة جميلة

مادام نجمع الادوات فهذه أداة مشابه وجميلة أيضاً وهي للاخ رغيد الطيب

RgheedProgressBar.rar

وهذا الرابط أيضاً

أداة Progressbar XP مجانية, تحدى لكل خبراء البوابة

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

شكرا لك على الاداتين فاداه رغيد بها تفكير مختلف لكن اذا زودت اى شئ اخر على اداتى الجهاز هيشتمنى

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

وهذه أيضاً أداة أولية للأخ رغيد للإفادة:

MyProgress.rar

وهذه أداة OCX جميلة محدودة الخواص لعمل شريط تحميل

DSPROBAR.rar

وبالتوفيق

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
زوار
This topic is now closed to further replies.

  • يستعرض القسم حالياً   0 members

    لا يوجد أعضاء مسجلين يشاهدون هذه الصفحة .