• 0
superboy

كود لمعرفة إذا كان الحاسوب متصل بالإنترنيت

سؤال

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

إخواني أبحث عن أكواد تخبرني إذا كان الحاسوب متصلا بالإنترنت أم لا فس الحالة العامة التي تأخذها من إبدأ >الإتصالات >اسم الاتصال

ومن internet explorar

محاولا ت الإتصال الفاشلة و شكرا

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

24 إجابة على هذا السؤال .

  • 0

سؤالك غير مفهوم فيه لخبطة شوي

جرب الملف المرفق :

aa.zip

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

جرب ده كمان

Internet_Connection.zip

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

السلام عليكم

سؤال صغير بس

علشان انا ابتديت برمجه على فيجوال بيزيك دوت نت 2003

الملفات دى اشغلها ازاى

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

الدوت نت فيه Wizard لتحويل مشاريع الـ VB6 وما قبله من لغات الـ 32 Bit , بس الأحسن أنك تسأل فى قسم الدوت نت على أساس أن ممكن تكون فيه وسيلة بيوفرها الـ Framework نفسه.

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

أخوي superboy

ما أدري إذا كان هذا الكود يفيدك وإلا لا

ممكن تجربه :

Private Declare Function InternetAutodial Lib "wininet.dll" (ByVal dwFlags As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long
Private Const INTERNET_AUTODIAL_FORCE_ONLINE = 1
Private Const INTERNET_AUTODIAL_FORCE_UNATTENDED = 2
Private Declare Function InternetAutodialHangup Lib "wininet.dll" (ByVal dwReserved As Long) As Long

Private Sub Command1_Click()
If InternetAutodial(INTERNET_AUTODIAL_FORCE_ONLINE, 0) Then
MsgBox "الكمبيوتر متصل بالإنترنت"
Else
MsgBox "الكمبيوتر غير متصل بالإنترنت"
End If
End Sub

تم تعديل بواسطه شبه جسم
0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

شكرا لكم جميعا جاري التجربة

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

ألف شكر لك أخي شبه جسم لقد جربت الكود على ناحية و عمل و ال

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

up

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

مش فاهم أنت عايز ايه تانى :blink: ؟

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

أن عايز برنامج يقوم بتسجيل أوقات الدخول إلى الإنترنت

مو عارف أضعه بتايمر ؟هل يأخذ ذاكرة؟

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

أوكى هعملك مثال أن شاء الله.

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

مرحبا

ممكن اخي لوسمحت تقوم بشرح الكود؟ولو بشكل عام

فهمت اجزاء منه

لكن هل هوة functionجاهزة او؟؟؟؟

تحياتي

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0
أن عايز برنامج يقوم بتسجيل أوقات الدخول إلى الإنترنت

مو عارف أضعه بتايمر ؟هل يأخذ ذاكرة؟

السلام عليكم...

أنا عملت برنامجا يقوم بهذا العمل .. و قد انتهيت منه وهو جاهز .. لكنني أختبره الأن و بقي بعض التعديلات فقط .. و إن شاء الله سأهديه لهذا المنتدى و مع السورس كود قريبا .. فأرجو التوفيق فيه ..

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

جرب المشروع المرفق

مرحبا

ممكن اخي لوسمحت تقوم بشرح الكود؟ولو بشكل عام

فهمت اجزاء منه

لكن هل هوة functionجاهزة او؟؟؟؟

تحياتي

ممكن توضح سؤالك موجه لمين :blink: ؟؟؟

Internet_Connection_detector___BETA.rar

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0
جرب المشروع المرفق

ممكن توضح سؤالك موجه لمين :blink: ؟؟؟

لحضرتك يااخي الكريم كاتب الكود

تحياتي

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0
لحضرتك يااخي الكريم كاتب الكود

تحياتي

طب الأول حضرتك عندك خلفية عن شغل الـ APIs

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0
طب الأول حضرتك عندك خلفية عن شغل الـ APIs

للأسف ...لا

أو ربما أعرف لكن من غير مااكون عارفة المسمى الخاص به

لكن انا برمجت كثيرا عالVB

وكان مشروعي التخرج بها

فلدي بعض الخبرة فيها

وفهمي سيكون سريع إن شاء الله

تم تعديل بواسطه فرح^فلسطين
0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

ألف شكرا لكم إخواني الصراحة يعجز اللسان عن شكركم

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0
للأسف ...لا

أو ربما أعرف لكن من غير مااكون عارفة المسمى الخاص به

لكن انا برمجت كثيرا عالVB

وكان مشروعي التخرج بها

فلدي بعض الخبرة فيها

وفهمي سيكون سريع إن شاء الله

بدون شغل الـ APIs صعب أن الواحد يقول أنه بيبرمج. ;)

المهم ممكن تشوف الدروس اللى فى موقع allapi.net و أبدأ بده : http://www.allapi.net/vbtutor/iapi1.shtml

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0
بدون شغل الـ APIs صعب أن الواحد يقول أنه بيبرمج.

No Comment

i think i asked u to explain the code

not to decide if i programm or not

Thnx Alot for the usefull link

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

يا سيدى و الله من غير زعل أنا لا أقصد أى أهانة دى حقيقة و تحسها لما تبدأ تشتغل بالـ APIs صدقنى هتلاقى نفسك بتعمل حاجات ملهاش حل من الـ VB نفسه.

و أنا آسف جدا أن كنت زعلتك و أرجو قبول أعتذارى.

ووعد منى أنى هحاول أشرحلك الكود أول ما ألاقى وقت و كمان عقبال ما تبقى قرأت المواضيع اللى على allapi.net

آسف للمرة التانية و إلى المرة المليون و أكتر.....!

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
زوار
This topic is now closed to further replies.

  • يستعرض القسم حالياً   0 members

    لا يوجد أعضاء مسجلين يشاهدون هذه الصفحة .