• 0
mancoeg

البحث

سؤال

عايز لما اكتب حرف فى الكومبو او التيكست بوكس تنسدل وبها الاسماء التى تبدا

بهذا الحرف

بالضبط زى الصورة ديه

post-84478-1154818000_thumb.jpg

تم تعديل بواسطه mancoeg
0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه

11 إجابة على هذا السؤال .

  • 0

أخى الكريم mancoeg

جرب هذا المثال

AutoComboComplet.zip

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

عايز لما اكتب حرف فى الكومبو او التيكست بوكس تنسدل وبها الاسماء التى تبدا

بهذا الحرف

مع احترامي الشديد للأخ العزيز GENIUS-IT والذي يمد المنتدى دائماً بالمساعدات الحسنة ومع احترامي الشديد لهذا المثال الرائع

أضفت له خاصية الإسدال ( إسدال القائمة )

		Const CB_SHOWDROPDOWN = &H14F
Call SendMessage(Combo1.hwnd, CB_SHOWDROPDOWN, 1, ByVal 0&)

وآسف إن كنت أخطأت في تدخلى في أكواد الآخرين

وها هو المثال وبه التعديل

AutoComboComplet.rar

والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

السلام عيلكم

أخى الكريم ياسر جمال

اولا أشكرك على ردك الجميل

بس لازم تعرف إن المنتدى للأفاده ومش غلط انك تعدل على المثال علشان تفيد حد بيه

لكن الغلط انك تسيب واحد محتاج معلومه وانت عارفها

ثانيا مش انا الى عامل المثال انما انا نقلته من موضوع تانى ووضعته له للإفاده بس

تم تعديل بواسطه GENIUS-IT
0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

شكراً لك يا أخ GENIUS-IT على ردك الجميل ( ولكني أفضل الاستئذان في كل الأحوال ).

والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

تم تعديل بواسطه ياسر جمال
0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

والله كلمة شكرا مش كفاية

هوه دة بالضبط اللى انا كنت عايزه

لكن انا عايز لما تنسدل الكومبوبوكس يكون فيها( الاسماء) التى تبدأ بالحرف اللى انا كتبته فى الكومبو ( فقط)

مش كل الاسماء.

طلب اخير ممكن اميل الاستاذ /ياسر جمال

شكرا

تم تعديل بواسطه mancoeg
0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

2.rar

والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

شكرا لك

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

لكن أخي ياسر دالة api التي استخدمتها تخفي المؤشر الفأرة

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
  • 0

اخواني طريقة اخرى لفتح الكمبو بوكس بدون APi

Combo1.SetFocus
SendKeys "{F4}"

0

شارك هذا الرد


رابط المشاركة
شارك الرد من خلال المواقع ادناه
زوار
This topic is now closed to further replies.

  • يستعرض القسم حالياً   0 members

    لا يوجد أعضاء مسجلين يشاهدون هذه الصفحة .